ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ώρα να σηκώσει σημαία αντεπίθεσης

Αν όχι τώρα πότε;

Εφραίμ Γεωργίου

Η χθεσινή ήττα του ΑΠΟΕΛ σαφώς και αφήνει πικρή γεύση σε όλους στον «Αρχάγγελο», μιας και καμιά ήττα δεν είναι αποδεκτή όταν είσαι το ΑΠΟΕΛ, όμως η αλήθεια είναι πως υπήρξαν κάποια σημεία που δείχνουν πως η αντεπίθεση θα ξεκινήσει.

Η ενέργεια, και η θέληση που έβγαλαν οι «Γαλαζοκίτρινοι» είναι ένα σημαντικό στοιχείο το οποίο και κρατούμε. Απ’ την άλλη πολύ σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός πως ακόμη και με το εκτεταμένο rotation, το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να επιβληθεί στον αντίπαλο για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα και να τον κλείσει στα καρέ του.

Γέφτοβιτς και Γένσεν είναι δυο ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν, και ειδικά ο πρώτος φαίνεται πιο έτοιμος για να μπει στο ρόλο που τον υπολογίζει ο Κόρε.

Από εκεί και πέρα όντως υπάρχουν πράγματα που προβληματίζουν και πρέπει να διορθωθούν. Δεύτερο τέρμα από ασυνεννοησία κεντρικών αμυντικών, και τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς τέρμα. Τα προβλήματα αυτά τα αναγνωρίζει και ο Κόρε και αυτό είναι το πρώτο που χρειάζεται για να μπορέσει να τα διορθώσει.

Η αντεπίθεση πάντως επιβάλλεται να ξεκινήσει άμεσα. Αν όχι τώρα πότε; Δυο παιχνίδια στο πρωτάθλημα με Δόξα και Νέα Σαλαμίνα και ενδιάμεσα τους ο επαναληπτικός κυπέλλου μπορούν να δώσουν τη ψυχολογία και τη δυναμική που χρειάζεται ενόψει της συνέχειας. Είναι η ώρα να σηκωθεί η σημαία αντεπίθεσης στον «Αρχάγγελο»…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X