ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Τώρα είναι επιβεβλημένη ανάγκη...

Πλάνο για μείωση του μπάτζετ υπήρχε όμως τώρα οι αλλαγές είναι πιο μεγάλες και επιτακτικές

Εφραίμ Γεωργίου

Η αλήθεια είναι πως η πανδημία του κορωνοϊού έχει βρει απροετοίμαστους τους πάντες. Κανείς δεν μπορούσε να υπολογίσει αυτό που ζούμε τώρα και πόσο μάλλον κανείς στο χώρο του ποδοσφαίρου δεν έβλεπε μια τέτοια κρίση να ξεσπά. Η πραγματικότητα όμως λέει πως αυτή τη στιγμή κάθε που περνά προκαλεί μεγαλύτερη ζημιά στις ομάδες.

Δια του στόματος του Πρόδρομου Πετρίδη έγινε γνωστό πως η απώλεια εσόδων του ΑΠΟΕΛ από χορηγούς φθάνει μέχρι και το 1.5 εκατομμύριο και το ποσό θα μεγαλώσει κι άλλο. Αυτό ασφαλώς και είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, το οποίο και πρέπει να αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ.

Το πλάνο των «Γαλαζοκιτρίνων» προ κορωνοϊού έλεγε μείωση του μπάτζετ, ενώ η ενίσχυση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας ήταν επίσης προγραμματισμένη πριν ξεσπάσει η πανδημία. Οι πάντες στον «Αρχάγγελο» έβλεπαν πως έπρεπε να «μαζέψουν» κάπως τα οικονομικά καθώς δεν μπορείς να είσαι πάντα στο όριο. Ναι το πλάνο για μείωση του μπάτζετ ήταν εκεί.

Το καινούργιο όμως είναι πως οι αλλαγές θα είναι πιο μεγάλες και επιτακτικές. Δεν υπάρχει το περιθώριο να μην ακολουθήσουν συγκεκριμένη γραμμή στο κεφάλαιο των οικονομικών και αυτό θα πράξουν.

Γι’ αυτό και με τη νέα χρονιά αναμένουμε επένδυση στα νιάτα (κάτι που πράττει το ΑΠΟΕΛ σε μεγάλο βαθμό στα τελευταία χρόνια), στην Ελληνική αγορά και σε παίκτες που τα συμβόλαια τους δεν θα φθάνουν σε καμιά περίπτωση τα φετινά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X