ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
25° Λευκωσία,
26 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

ΑΠΟΕΛ: Τσούζει μεν, πιο φθηνό δε

Τα δεδομένα για τον Κουέστα

Σε τρεις εβδομάδες από σήμερα το ΑΠΟΕΛ θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν. Επί αυτού ήδη οι πάντες στον «Αρχάγγελο» εργάζονται στον προγραμματισμό καθώς η ομάδα ίσως φθάσει διψήφιο αριθμό νέων ποδοσφαιριστών. Ένα απ’ τα ερωτηματικά αφορά τη θέση του τερματοφύλακα.

Ήδη οι «Γαλαζοκίτρινοι» κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης στον Νεόφυτο Μιχαήλ και αναμένουν την απάντηση του, ενώ συμβόλαιο για τη νέα χρονιά υπάρχει και με τον Σκουφέτ, χωρίς ωστόσο να είναι δεδομένη η παραμονή του. Αντίθετα το πιθανότερο σενάριο είναι ο Ιταλός να αποχωρήσει.

Επί αυτού το όνομα του Χουλιάν Κουέστα βρίσκεται ψηλά στη λίστα των υποψήφιων στόχων. Ο Σωφρόνης Αυγουστή ψάχνει το νούμερο 1 και φαίνεται πως ο μέχρι πρότινος κίπερ του Άρη Θεσσαλονίκης είναι ο πρώτος στόχος.

Το συμβόλαιο του Κουέστα κρίνεται αρκετά υψηλό (περίπου 250), όμως το ποσό αυτό δεν είναι απαγορευτικό για τους «Γαλαζοκίτρινους». Εξάλλου οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σκουφέτ λαμβάνει περισσότερα χρήματα. Άρα μπορεί να «τσούζει» ως ένα βαθμό ο Κουέστα, όμως θα αποτελεί μια πιο φθηνή (και ίσως καλύτερη) λύση απ’ τον Σκουφέτ.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως όντως ο Κουέστα βρίσκεται κοντά αν και στο μεταγραφικό παζάρι μέχρι να πέσουν υπογραφές κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση