ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Τους βγήκε το «λάδι»

Μερκής και Ιωάννου έχουν τραβήξει μεγάλο κουπί

Σάββας Λαζανιάς

Με σοβαρότητα προσεγγίσουν στον ΑΠΟΕΛ το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τη Δόξα στο ΓΣΠ. Ο Τόμας Ντολ αναμένει την επιστροφή των διεθνών στον Αρχάγγελο έτσι ώστε να αρχίσει να καταστρώνει τα τελικά του πλάνα.

Είναι δεδομένο πως ο Γερμανός προπονητής του ΑΠΟΕΛ θα προχωρήσει σε ένα μίνι rotation για να δώσει ανάσες σε κάποια βασικά γρανάζια της ομάδας που είχαν βαρυφορτωμένο πρόγραμμα. Παίκτες όπως είναι ο Μερκής και ο Ιωάννου χρειάζονται οπωσδήποτε ανάσες και σωστή διαχείριση.

O Λεμεσιανός αμυντικός μετρά ήδη 13 συμμετοχές τη φετινή αγωνιστική περίοδο, δέκα με τον ΑΠΟΕΛ και τρεις με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Δεκατέσσερις συνολικά συμμετοχές μετρά ο Νικόλας Ιωάννου (10 με ΑΠΟΕΛ και 4 με την Κύπρο).

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει μεγάλο κουπί, τόσο με τον ΑΠΟΕΛ όσο και με την Κύπρο, παρότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της φετινής σεζόν. Σίγουρα θα χρειαστούν ειδική μεταχείριση από τον Τόμας Ντολ προκειμένου να μην επηρεαστεί αρνητικά η απόδοση τους λόγω των συνεχόμενων αγώνων.

Ίσως πάρουν κάποιες ανάσες στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Δόξα ωστόσο θεωρούμε ότι πολύ δύσκολα θα μείνουν και οι δυο εκτός ενδεκάδας. Πάντως, ο Τόμας Ντολ έχει πλέον την πολυτέλεια να προβεί σε rotation στην αμυντική γραμμή καθώς είναι ετοιμοπόλεμοι οι Σάβιτς και Βούρος, με τον πρώτο μάλιστα να διεκδικεί με πολλές αξιώσεις φανέλα βασικού στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X