ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Του άσου το ανάγνωσμα

Βάτερμαν, Μπέλετς, Ουζόχο και λοιποί

Εφραίμ Γεωργίου

Απ’ τη μέρα που ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του, τα πάντα στον προγραμματισμό του ΑΠΟΕΛ μπήκαν σε μια σειρά. Ο Εβρίτης τεχνικός αξιολογεί συνεχώς ποδοσφαιριστές, ενώ σύντομα από πλευράς διοίκησης θα έρθουν τα νεότερα για τα ανοικτά θέματα των συμβολαίων.

Μια απ’ τις θέσεις που για την ώρα όλα βρίσκονται στον αέρα είναι αυτή του τερματοφύλακα. Η συνεργασία με τον Μπόι Βάτερμαν και τον Βιντ Μπέλετς ολοκληρώνεται και οι πληροφορίες αναφέρουν πως δύσκολα θα παραμείνει κάποιος εξ αυτών στην ομάδα.

Απ’ τη μια ο Βιντ Μπέλετς αποχωρεί καθώς το μεγαλύτερο αγκάθι είναι το συμβόλαιο του και το ποσό που ο ίδιος αξιώνει (και όχι το ποσό για αγορά του απ’ την Σαμπντόρια), ενώ απ’ την άλλη ο Μπόι Βάτερμαν έχει επίσης υψηλές απαιτήσεις για έναν τερματοφύλακα που βαδίζει σιγά σιγά προς τα 37 του χρόνια. Έτσι το σενάριο που θέλει τους «Γαλαζοκίτρινους» να έχουν νέο δίδυμο τερματοφυλάκων στη νέα σεζόν, ολοένα και αποκτά περισσότερες πιθανότητες.

Το πρώτο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας για ν φορέσει τη «Γαλαζοκίτρινη» φανέλα την ερχόμενη χρονιά είναι αυτό του Φράνσις Ουζόχο. Περίπτωση που μοιάζει ιδανική επένδυση, μιας και ο Νιγηριανός έχει όλα τα φόντα να στεριώσει για χρόνια στον «Αρχάγγελο», ομιλόντας πάντοτε με αυτά που μας έδειξε πριν τον τραυματισμό του. Ο τραυματισμός όμως είναι ένας παράγοντας που απασχολεί στην προκειμένη περίπτωση και αν θα επιστρέψει (και πότε) πίσω ο ίδιος. Είναι βέβαια και λίγο περίπλοκο το θέμα με την Λα Κορούνια η οποία αυτή τη στιγμή πάει για αλλαγή διοίκησης…

Πέραν όμως απ’ τον Ουζόχο ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα δει και άλλες περιπτώσεις ώστε να αποφασίσει για το δίδυμο της νέας περιόδου. Είναι μια θέση αυτή που δεν χωρά αποτυχίες καθώς μια καλή ομάδα ξεκινά πάντα απ’ τον άσο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X