ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Ο μέσος όρος προσέλευσης για τη βιωσιμότητα του γηπέδου

Τι νούμερο έβγαλε η μελέτη βιωσιμότητας που έγινε για το νέο γήπεδο

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Πολύ καλά ήταν τα αποτελέσματα της μελέτης βιωσιμότητας για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ σημείωσε στη δημοσιογραφική διάσκεψη ο CO της εταιρείας του γηπέδου, Άγης Μεταξάς.

«Τα αποτελέσματα της μελέτης είναι εξαιρετικά. Απομένει η σωστή διαχείριση τόσο κατά τη διάρκεια της κατασκευής όσο και με τη λειτουργία του γηπέδου. Η κερδοφορία του γηπέδου θα βοηθήσει τόσο τον ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ όσο και το σωματείο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της μελέτης, για να είναι βιώσιμο το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει ο μέσος όρος εισιτηρίων σε κάθε παιχνίδι να είναι κοντά στα 9700.

Οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ έθεσαν πολύ πιο ψηλά τον πήχη από το μίνιμουμ νούμερο της μελέτης (9700), καθώς θεωρούν ότι ο στόχος των 10-11 χιλιάδων εισιτηρίων διαρκείας στο νέο γήπεδο είναι απόλυτα εφικτός.

«Πρέπει να έχουμε 10 με 11 χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας. Θέλουμε να μένουν πολύ λίγα μεμονωμένα εισιτήρια για κάθε παιχνίδι», σημείωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις και υπολογισμοί για τον αριθμό των διαρκείας, τότε το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ δεν θα είναι απλά βιώσιμο αλλά θα είναι και αρκετά κερδοφόρο, προς όφελος τόσο της ποδοσφαιρικής εταιρείας όσο και του σωματείου των «γαλαζοκιτρίνων». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση