ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Τον έκαψε… το άδειασμα

Όταν «αδειάζεις» τους ποδοσφαιριστές σου με αυτό τον τρόπο σημαίνει πως μάλλον η κατάσταση δεν αλλάζει

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Ο Τόμας Ντολ αποτελεί παρελθόν απ’ το ΑΠΟΕΛ και πλέον οι «Γαλαζοκίτρινοι» ψάχνουν τον επόμενο τους τεχνικό. Το διαζύγιο όμως δεν ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία. Αντίθετα υπήρξαν μια σειρά από εξελίξεις που στην πραγματικότητα έφεραν την όλη κατάσταση στο απροχώρητο.

Το σημαντικότερο όμως όλων είναι το γεγονός πως ο Γερμανός έχασε εντελώς τους ποδοσφαιριστές του. Κάτι που δεν είχε συμβεί με τον Πάολο Τραμετσάνι (αν και υπήρχε απογοήτευση από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές για τον τρόπο με τον οποίο τους χειριζόταν ο Ιταλός). Κι όμως ο Γερμανός έχασε την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται και από συγκεκριμένα σημεία. Αρχή κάνουμε με τα πειθαρχικά παραπτώματα. Τρεις τουλάχιστον ποδοσφαιριστές υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα, και πρόκειται για τους Τάμαρι, Βιντιγκάλ και Ντε Βινσέντι.

Από εκεί και πέρα σπάνιζε να δεις τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ να πανηγυρίσουν με τον προπονητή τους, κάτι που συνέβαινε στο παρελθόν, ενώ όσοι είναι κοντά στον «Αρχάγγελο» ξέρουν πολύ καλά πως η απογοήτευση των παικτών ήταν μεγάλη.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Τόμας Ντολ στην διάσκεψη τύπου σημείωσε πως τον προβληματίζει συνεχώς η εικόνα της ομάδας, και πως κάποιοι πρέπει να ανεβάσουν απόδοση (το είπε και άλλες φορές αυτό), ενώ στο τέλος μίλησε και για Γενάρη. Όταν αδειάζεις με αυτό τον τρόπο τους ποδοσφαιριστές σου, δύσκολα θα τους κερδίσεις και θα οδηγήσεις στο να βγάλουν το 100%.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ήξερε καλά πως ευθύνες έχουν και οι ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό προσπάθησε με τον δικό της τρόπο να βοηθήσει την όλη κατάσταση. Είχαν μπόλικη δουλειά και προσπάθησαν να μην οδηγηθεί η ομάδα σε αδιέξοδο, όμως στην τελική δεν τα κατάφεραν και δεν υπήρχε άλλη επιλογή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση