
Το θέμα των Βραζιλιάνων επενδυτών επανέρχεται στο προσκήνιο για τον ΑΠΟΕΛ. Η αγωνία του κόσμου είναι δικαιολογημένη καθώς έχουμε μπει πλέον στον Σεπτέμβρη και δεν υπάρχει ακόμη οριστική κατάληξη επί του θέματος.
Το αρχικό χρονοδιάγραμμα που προνοούσε οριστική κατάληξη μέχρι τις 31 Αυγούστου έχει αλλάξει, όπως είχε αναφέρει το βράδυ της Κυριακής ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Αυτό που ισχύει είναι ότι ο οικονομικός έλεγχος (και από τις δυο πλευρές) βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή του, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε νέα πολύ σύντομα. Από πλευράς ΑΠΟΕΛ εκφράζεται η συγκρατημένη αισιοδοξία για αίσια έκβασης της υπόθεσης και ολοκλήρωση της συμφωνίας με τους Βραζιλιάνους.
Όσο αφορά το κομμάτι της ενίσχυσης, οι «γαλαζοκίτρινοι» εντείνουν τις διεργασίες τους για την ολοκλήρωση τουλάχιστον άλλων δυο προσθηκών, χωρίς να αποκλείεται να υπάρξει και τρίτη.
Ακούστε όσα μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 95,0 η ρεπόρτερ του ΑΠΟΕΛ Μαρία Βασιλειάδου: