ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Το χρέος... καθορίζει τις εξελίξεις

Εν αναμονή του ελέγχου και των αποτελεσμάτων

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Λιγότερο από τρεις εβδομάδες μέχρι την Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο» την Τρίτη 23 Μαρτίου και το ενδιαφέρον του «γαλαζοκίτρινου» κόσμου για τα τεκταινόμενα σε διοικητικό επίπεδο ολοένα και μεγαλώνει. Ταυτόχρονα μεγαλώνει και η αγωνία για το μέγεθος του οικονομικού ελλείματος – προβλήματος.

Στα μέσα της περασμένης εβδομάδας ο Γιάννης Δημητρίου ανέθεσε σε ελεγκτικό οίκο τον έλεγχο της οικονομικής κατάστασης της Εταιρείας. Από την περασμένη Πέμπτη 25/2 ο ελεγκτικός οίκος ξεκίνησε δουλειά την οποία και θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει σε δύο εβδομάδες.

Στην συνέχεια όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για τα «ευρήματα» προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους και να ετοιμάσουν τα πλάνα οικονομικής εξυγίανσης της Εταιρείας. Το συνολικό ύψος του χρέους οπωσδήποτε θα είναι πολύ σημαντικό στις εξελίξεις – κινήσεις, που θα δρομολογηθούν.

Αυτό που η ιστοσελίδα μας 24sports.com.cy έχει επιβεβαιώσει, είναι ότι παραμένει «ζεστό» το ενδιαφέρον από τους παράγοντες που από την αρχή του χρόνου έχουν αρχίσει προσπάθειες για διαδοχή της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Γιώργος Παττίχης

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση