ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Περιμένουν απάντηση από τον Τάμαρι

Η πρόταση για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές

Σάββας Λαζανιάς

Πολλές ομάδες της Ευρώπης «λιγουρεύονται» τον Μούσα Αλ Τάμαρι ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Ιορδανός άσος του ΑΠΟΕΛ μπορεί να μη διανύει και την καλύτερη του σεζόν φέτος ωστόσο συνεχίζει να αποτελεί ένα «hot» όνομα στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Τάμαρι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι το 2021 και οι «γαλαζοκίτρινοι» του έχουν προτείνει νέο συμβόλαιο με βελτιωμένους οικονομικούς όρους, κάτι το οποίο είχε αποκαλύψει ο Πρόδρομος Πετρίδης τον περασμένο Δεκέμβρη στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση του Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη, τουλάχιστον σε επίσημη μορφή, με τους «γαλαζοκίτρινους» να αναμένουν την απάντηση του Ιορδανού άσου. Ο Τάμαρι αποτελεί το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ θέλουν να τον «δέσουν» με ένα νέο συμβόλαιο, προκειμένου να αποκτήσουν διαπραγματευτική ισχύ ενόψει των επερχόμενων μεταγραφικών παραθύρων.

Γιατί είναι διαφορετικό να διαπραγματεύεσαι την πώληση ενός παίκτη που διατηρεί πολυετές συμβόλαιο και διαφορετικό για ένα παίκτη που λήγει το συμβόλαιο του σε ένα χρόνο.

Ουσιαστικά, αν ο Τάμαρι δεν αποδεχτεί την πρόταση του ΑΠΟΕΛ για το νέο συμβόλαιο τότε οι «γαλαζοκίτρινοι» θα αναγκαστούν να τον πωλήσουν αυτό το καλοκαίρι, καθώς θα είναι μια από τις τελευταίες τους ευκαιρίες για να αποκομίσουν οικονομικό όφελος από τον Ιορδανό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Σάββας Λαζανιάς

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X