ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Το σίριαλ τελειώνει!!

Μετά τη Ζρίνσκι η ανακοίνωση...

Για ακόμη μια φορά το σίριαλ Νικόλα Ιωάννου – Νότιγχαμ Φόρεστ ανοίγει, μιας και η Αγγλική ομάδα επιθυμεί την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και έχει επανέλθει.

Όπως εξάλλου σημειώσαμε πολλάκις, ο ίδιος ο Νικόλας θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλική ομάδα για αγωνιστικούς και όχι μόνο λόγους. Αυτό είναι κάτι που λειτουργεί υπέρ της Νότιγχαμ η οποία επίσης επιθυμεί να εντάξει τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες η πρόταση της Νότιγχαμ είχε αποσυρθεί απ’ το τραπέζι μιας και όπως ενημέρωσε η ομάδα δεν μπορούσε να προχωρήσει σε μεταγραφές ένεκα ομοσπονδίας. Φαίνεται πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει και η ομάδα του Μαρινάκη έχει επανέλθει για τα καλά.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή η μεταγραφή του Νικόλα στη Νότιγχαμ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες και ίσως στα επόμενα 24ωρα να έχουμε την επίσημη ανακοίνωση για την πώληση του ποδοσφαιριστή. Να σημειώσουμε επίσης πως ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να χαρίσει ένα πολύ σημαντικό ποσό στο ΑΠΟΕΛ απ' τα δεδουλευμένα του. 

Βέβαια οι τρεις πλευρές βρέθηκαν αρκετές φορές στο ίδιο τραπέζι όμως τελική συμφωνία δεν υπήρξε ποτέ, και ως εκ τούτου πρέπει να περιμένουμε τις υπογραφές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X