ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Το ψάχνει γενικά

Ακόμα και έτσι βρίσκει τον τρόπο

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Έστω και δύσκολα το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πετύχει τον στόχο του και να βρεθεί για 12η φορά στα play off ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κάτι πολύ σημαντικό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό επίτευγμα.

Πλέον, οι «γαλαζοκίτρινοι» θα ταξιδεύσουν στην Τσεχία για να διεκδικήσουν για ακόμη μία φορά να μπουν σε ευρωπαϊκό όμιλο, που ήταν ο στόχος που έθεσαν από την αρχή του καλοκαιριού.

Στον αγώνα με την Ζρίνσκι, όπως και στα τελευταία παιχνίδια ο Μαρίνος Ουζουνίδης κάνει διάφορες αλλαγές, είτε για να βρει ρυθμό η ομάδα του, είτε για να καλύψει κάποιες απουσίες.

Γενικά, το ψάχνει πάρα πολύ ο Ελλαδίτης τεχνικός και αυτό φαίνεται μέσα από τις αλλαγές που κάνει, σε όλες τις γραμμές ανεξαιρέτως.

Πρώτα με τα μπακ, που αναζητά την καλύτερη δυνατή λύση και ταυτόχρονα να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο, καθώς αν εξαιρέσουμε τον Γουίλερ, δεν υπάρχει άλλος στο ρόστερ που είναι φυσική του θέση.

Πολλές αλλαγές κάνει και στον άξονα, αφού είδαμε αρχικά τους Γένσεν, Λουντέμο και Σατσιά, ενώ τώρα φαίνεται να καθιερώνονται Ανουάρ, Ντε Βισέντι. Στα δε άκρα της επίθεσης, είδαμε τις περισσότερες αλλαγές και είναι το λογικό αυτό, διότι υπάρχουν επιλογές που δίνουν την δυνατότητα να δοκιμάσει πράγματα.

Έχουμε και λέμε, Τάμαρι, Εφραίμ, Κλωναρίδης, Αντζιλί και Εντογκαλά. Πέντε παίκτες πρώτης διαλογής για δύο θέσεις. Άρα, μπορεί να κάνει ότι σκεφτεί ο Ουζουνίδης και ότι πιστεύει είναι το καλύτερο για την ομάδα.

Για την κορυφή της επίθεσης, με την ενσωμάτωση του Νούχιου, αλλά και με την προσθήκη του Μπερ Σαχάρ, σπάνια θα βλέπουμε εκπλήξεις, εκτός κι αν προκύπτουν προβλήματα.

Συνεπώς, τώρα που συμπληρώθηκε το ρόστερ και έχει αυτές τις επιλογές, θα το ψάχνει γενικά, μέχρι να βρει το κατάλληλο πλάνο που θα μπορεί να αποδώσει μέσα στο γήπεδο το ποδόσφαιρο που θέλουν όλοι στην ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X