ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Το πλάνο πώλησης Νικόλα δεν αλλάζει

Όταν υπέγραφε επέκταση τον περασμένο Οκτώβρη όλοι είχαν στο μυαλό τους μια πώληση αυτό το καλοκαίρι

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Ήταν 7 Οκτωβρίου όταν το ΑΠΟΕΛ προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του Νικόλα Ιωάννου. Μια ανανέωση με μεγάλη αύξηση στο μισθό του ποδοσφαιριστή και με προεκτάσεις. Ουσιαστικά η ανανέωση αυτή άνοιγε το δρόμο και για μια μεγάλη πώληση.

Ας μην ξεχνάμε πως πρόκειται για 24χρονο ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει λύσεις σε δυο θέσεις (κεντρικός αμυντικός και αριστερό μπακ), ο οποίος είναι αριστεροπόδας και ιδιαίτερα αθλητικός, ενώ παράλληλα δούλεψε αρκετά τα τελευταία χρόνια σε όλους τους τομείς (αμυντικά και επιθετικά) και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Γενικότερα τα στοιχεία που έχει ο Νικόλας στο παιχνίδι του πληρώνονται και μάλιστα καλά.

Το πλάνο του ΑΠΟΕΛ προ μηνών έλεγε πως το σενάριο πώλησης του Νικόλα αυτό το καλοκαίρι συγκέντρωνε καλές πιθανότητες. Αυτό ακριβώς το πλάνο δεν έχει αλλάξει.

Το ΑΠΟΕΛ είναι ανοικτό ώστε να δεχθεί προτάσεις για τον Νικόλα Ιωάννου και να συζητήσει για μια πιθανή πώληση με το πιθανότερο σενάριο είναι φέτος το καλοκαίρι οι «Γαλαζοκίτρινοι» να βάλουν ένα ικανοποιητικό ποσό (πέραν του εκατομμυρίου) στα ταμεία τους καθώς ενδιαφέρον για τον Νικόλα υπήρχε και υπάρχει.

Επίσημη πρόταση για την ώρα δεν έχει προκύψει όμως κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί και είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μάλιστα έχει συμβιβαστεί με την ιδέα να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και είναι πλέον απόλυτα συνειδητοποιημένος πως αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο και ετοιμάζεται να βαδίσει τον δρόμο που θα βρει μπροστά του. Ο Σεπτέμβρης δηλαδή πολύ πιθανόν να τον βρει σε άλλη ομάδα εκτός Κύπρου.

Αν τελικά προκύψει αυτή η πώληση τότε κερδισμένες θα βγουν όλες οι πλευρές. Το ΑΠΟΕΛ απ’ τη μια θα βάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του, σε μια εποχή που το έχει ανάγκη και ο Νικόλας θα κάνει το επόμενο στην καριέρα του στο εξωτερικό. Σε ένα δεύτερο επίπεδο αυτό σημαίνει πως οι «Γαλαζοκίτρινοι» θα πάνε για προσθήκη δυο νέων κεντρικών αμυντικών και όχι ενός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X