ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Το κενό Σάμιου και ο κόουτς Νούνο

Η ώρα των οριστικών εξελίξεων έφτασε

Οι εξελίξεις σε σχέση με το οργανόγραμμα του Παναθηναϊκού στις ακαδημίες του αγγίζουν άμεσα και τον ΑΠΟΕΛ, καθώς ο Βαγγέλης Σάμιος όπως όλα δείχνουν αφήνει το πόστο του στον «Αρχάγγελο» για να πάει να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στο «Κορωπί».

Στην ομάδα των Νέων, εδώ και έξι βδομάδες δεν υπήρχε ένας προπονητής αλλά δίδυμο στον πάγκο καθώς είχε προστεθεί και ο Νούνο Μοράις.

Ψάξαμε το θέμα και προκύπτει πως ο Σάμιος είναι αυτή τη στιγμή στην Αθήνα και για να γίνει εφικτή η αποχώρησή του από τον ΑΠΟΕΛ θα πληρωθεί ένα ποσό στους «γαλαζοκίτρινους». Το ενδιαφέρον του ΠΑΟ δεν είναι τωρινό, όμως υπήρχε μια ρήτρα €20000 που εμπόδιζε τη μετακίνηση. Η ρήτρα αυτή μειώθηκε μετά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας Κ19, τη μεγάλη πρόκριση με την Καμπάλα και τους αγώνες με τη Σαραγόσα, έτσι θα πληρωθεί και θα προκύψουν οι ανακοινώσεις.

Στην ομάδα των Νέων, εδώ και έξι βδομάδες δεν υπήρχε ένας προπονητής αλλά δίδυμο στον πάγκο καθώς είχε προστεθεί και ο Νούνο Μοράις. Τη δεδομένη στιγμή δε βγαίνει από κάπου ότι αυτό θα αλλάξει και δεν προκύπτει πως υπήρξε απόφαση για να προσληφθεί άλλος στη θέση του Σάμιου.

Υπάρχει σενάριο για να αναλάβει την ομάδα ο Νούνο, που ήδη ξέρει τα παιδιά αφού είναι μαζί τους, όμως ας μην προτρέχουμε των εξελίξεων. Όταν επισημοποιηθεί η αποχώρηση Σάμιου, στην Ελλάδα αναφέρουν πως θα γίνει σύντομα, τότε θα τρέξουν και τα υπόλοιπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X