ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Το καθήκον του για την ασφάλεια στην κορυφή

Η πιθανή εντεκάδα του Σα Πίντο

Το ΑΠΟΕΛ υποδέχεται σήμερα στις 19:00 την Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έχει ως μοναδικό στόχο την 3η σερί νίκη στο πρωτάθλημα για να παραμείνει στην κορυφή σε απόσταση ασφαλείας από τις πιο κάτω θέσεις.

Σίγουρα το σημερινό παιχνίδι κόντρα σε ένα κατώτερο θεωρητικά αντίπαλο θεωρείται μονόδρομος και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν από τη νίκη θα θεωρηθεί μεγάλη «γκέλα». Για αυτό το ΑΠΟΕΛ πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρό και συγκεντρωμένο κόντρα στην Καρμιώτισσα, καθαρίζοντας από νωρίς την υπόθεση νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός είναι ο τραυματίας Κρέσπο, ο Ζιεφτέ Βιτάλ για τον οποίο υπάρχει πιθανότητα μεταγραφής, όπως και ο Σαρφό που ταξίδεψε στο Κουβέιτ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του με μορφή δανεισμού. Όσον αφορά τον Μεχρί εγγράφηκε κανονικά και έχει δικαίωμα συμμετοχής για το σημερινό ματς.

Αναφορικά για την πιθανή εντεκάδα, στο τέρμα θα είναι ο Μπέλετς, στα στόπερ οι Ντβάλι και Πέτροβιτς, δεξιά ο Τσεμπάκ και αριστερά ο Σούσιτς. Στο κέντρο θα είναι οι Κονσταντίνοφ, Ντάλσιο και Βιγιαφάνες. Στα άκρα θα είναι οι Μαρκίνιος και Ντονγκαλά, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Κβιλιτάια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση