ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Το «9.5» του πάει...

Άκουσε πολλά ο Βίκτωρας όμως σήμερα οφείλεις να τον χειροκροτήσεις

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Η νίκη του ΑΠΟΕΛ συνοδεύτηκε με εντυπωσιακή εμφάνιση και τα φώτα ασφαλώς πέφτουν στον Κλωναρίδη ο οποίος πέτυχε χατ τρικ (αν και όπως δήλωσε δεν είναι σίγουρος αν στο δεύτερο τέρμα βρήκε μπάλα και ο αμυντικός). Ένας ποδοσφαιριστής που άκουσε πολλά, όμως σήμερα οφείλεις να τον χειροκροτήσεις.

Γράφαμε απ’ το καλοκαίρι ότι απ’ τον Κλωναρίδη μπορείς να κερδίσεις συγκεκριμένα πράγματα αν τον εκμεταλλευτείς σωστά. Στο 4-2-3-1 ο Κλωναρίδης έκανε τα καλύτερα του παιχνίδια σαν δεκάρι το οποίος όμως κάνει κινήσεις 2ου φορ και τρυπώνει περιοχή. Αν ανατρέξει κανείς στην καριέρα του θα βρει αρκετά παιχνίδι που αγωνιζόταν σαν «9.5» και έβρισκε σωρεία τελικών. Το πρόβλημα όμως είναι πως τα τελειώματα του Βίκτωρα δεν είναι το δυνατό του σημείο.

Στα τελευταία δυο παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ ο Μακάρθι δίνει αυτό τον ρόλο στον Κλωναρίδη και στο χώρο του κέντρου ρίχνει Ζαχίντ με Γένσεν που δεν τα πάνε και άσχημα. Αν ο Βίκτωρας είχε καλύτερα τελειώματα τότε θα μπορούσε να βρει και άλλα τέρματα. Είχε τουλάχιστον δυο ακόμη ξεκάθαρες ευκαιρίες.

Το να πετυχαίνει όμως χατ τρικ (ή έστω δυο αν τελικά στο δεύτερο τέρμα η μπάλα πάει στα δίχτυα από αμυντικό) και να σταθείς στο ότι μπορούσε να πετύχει και άλλα δεν το λες... λογικό και αυτό που οφείλεις να κάνεις είναι τον χειροκροτήσεις. Η εμφάνιση του περνά σίγουρα στα θετικά και στον «Αρχάγγελο» ελπίζουν να συνεχίσει έτσι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση