ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Το 3-4-3... θέλει ηγέτη

Ψάχνει για παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην οπισθοφυλακή ο Πουρσαϊτίδης

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@24sports.com.cy

Στην προσπάθεια βελτίωσης του ΑΠΟΕΛ σε όλες τις γραμμές και σαν συνόλου γενικότερα, είναι επικεντρωμένος ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Παράλληλα όμως ο Ελλαδίτης τεχνικός αφιερώνει πολλές ώρες καθημερινά για να βρει δύο ποιοτικούς, έτοιμους ποδοσφαιριστές, που να μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα, μπαίνοντας στην ενδεκάδα το συντομότερο.

Θα είναι οι πρώτες επιλογές του Σάββα Πουρσαϊτίδη ο οποίος έχει βάλει συγκεκριμένα, αυστηρά κριτήρια, αφού οι δικές του προσθήκες στο δυναμικό της ομάδας θα έχουν προοπτική τουλάχιστον και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και ως εκ τούτου το «κοσκίνισμα» των υποψηφίων είναι πολύ έντονο.

Ο νέος προπονητής των γαλαζοκιτρίνων δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να αποκαλύψει τις σκέψεις για τις όποιες επιλογές του. Μαθαίνουμε όμως ότι τελικά δίνει μεγαλύτερη προτεραιότητα στην απόκτηση ενός ποιοτικού κεντρικού αμυντικού, παρά αμυντικού για το αριστερό άκρο.

Θέλοντας να κάνει πιο επιθετική και πιο αποτελεσματική την ομάδα, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης σκέφτεται να εφαρμόσει το σύστημα με τρεις στην άμυνα (3-4-3), κάτι που απαιτεί πολύ ποιοτικούς και ευέλικτους παίκτες.

Γι’ αυτό θέλει ένα πραγματικό ηγέτη για την αμυντική γραμμή. Ο έμπειρος και φιλότιμος Γιώργος Μερκής δεν αρκεί και οπωσδήποτε δεν μπορεί να παίζει συνέχεια ενώ ο Ζόρζε δεν έδειξε ότι μπορεί να ηγηθεί και να εμπνεύσει στα μετόπισθεν.

Η δεύτερη επιλογή του Πουρσαϊτίδη θα αφορά σε ακραίο επιθετικό ο οποίος θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση του Ομέρ Ατζίλι.

Έχουν εντοπιστεί παίκτες της ποιότητας και της ετοιμότητας που θέλει η τεχνική ηγεσία των «γαλαζοκιτρίνων». Έχουν αρχίσει οι επαφές και σύντομα αναμένονται οι ανακοινώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση