ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Της αναβολής το ανάγνωσμα

Η επίσημη θέση των πρωταθλητών είναι πως τις αναβολές τις θέλει

Την προηγούμενη εβδομάδα το θέμα των αναβολών είχε βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Οι απόψεις πολλές και διάφορες, με τους μεν να υποστηρίζουν πως πρέπει να μην υπάρχουν αναβολές και τους δε να σημειώνουν αναβολές αλλά με κάποιες αλλαγές. Όπως και να έχει όλοι θεωρούν πως κάτι πρέπει να αλλάξει.

Οι εξελίξεις ήρθαν η μια την άλλη και σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο Γιώργος Κούμας προκρίνει τη συζήτηση για αλλαγή του κανονισμού. Θα υπάρχει η δυνατότητα για αναβολή στους αγώνες των Play off για Ευρωπαϊκούς ομίλους αλλά δεν θα υπάρχει η δυνατότητα για αναβολή μεσούσης της σεζόν.

Παράλογο θα ήταν να μην ήθελε τις αναβολές μιας και όπως και αν το δεις, βολεύουν και χρησιμεύουν

Αυτό που προκύπτει σήμερα και είναι η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ, είναι πως τις αναβολές τις θέλει, και μάλιστα όλες. Παράλογο θα ήταν να μην τις ήθελε μιας και όπως και αν το δεις, βολεύουν και χρησιμεύουν. Είναι άλλο να παίζεις τέσσερα παιχνίδια σε 14 μέρες και άλλα να έχεις μόνο δυο και αυτά να είναι Ευρωπαϊκά.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης ήταν ξεκάθαρος επί του θέματος. «Οι αναβολές τη δεδομένη στιγμή δεν μας βρίσκουν να διαφωνούμε». Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας του ΑΠΟΕΛ μετέφερε την συζήτηση σε ένα άλλο επίπεδο. «Οι αγωνιστικές που αναβάλλονται πρέπει να γίνονται πιο σύντομα πριν το τέλος της χρονολογικής περιόδου».

Αυτή την θέση εκτιμά πως συμμερίζονται και άλλες ομάδες. Αυτό για την ώρα δεν το ξέρουμε, αν και η εκτίμηση του Πετρίδη στηρίζεται σε λογικά επιχειρήματα. Όσοι αγωνίζονται Ευρώπη θέλουν τις διευκολύνσεις και το είδαμε ακόμη στη φετινή χρονιά με την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα να αιτούνται την αναβολή των πρώτων τους αγώνων.

Έτσι πλέον με δεδομένο πως έχουμε την επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ, η συζήτηση προβλέπεται μεγάλη. Το μόνο σίγουρο είναι αυτό που σημειώσαμε στην αρχή. Κάτι πρέπει να αλλάξει και σε αυτό όλοι συμφωνούν.

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X