ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Την Δευτέρα μπορείς;

Μέχρι την 6η αγωνιστική της τελικής φάσης θ’ αγωνιστεί μόνο μια φόρα το Σαββατοκυρίακο

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε το πρόγραμμα διεξαγωγής των αγώνων της τελικής φάσης του πρωταθλήματος για τον Α’ όμιλο, μέχρι την 6η αγωνιστική, με αρκετά ντέρμπι να έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν καθημερινές.

Ο ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε καθημερινή με την Πάφος FC (Παρασκευή 17/3) και μέχρι την 6η αγωνιστική, θα δώσει τρεις από τους τέσσερις αγώνες του, την Δευτέρα.

Μόνο μια φορά θ’ αγωνιστεί μέσα στο Σαββατοκυρίακο και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση του με τον Άρη, στο νέο γήπεδο Λεμεσού, για την 5η αγωνιστική της τελικής φάσης, την Κυριακή 23 Απριλίου.

Στους άλλους αγώνες οι γαλαζοκίτρινοι θα παίξουν την Δευτέρα.

Αναλυτικά:

3η αγωνιστική: ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ (Δευτέρα 03.04)

4η αγωνιστική: ΑΠΟΕΛ – Απόλλων (Δευτέρα 10.04)

6η αγωνιστική: ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια (Δευτέρα 01.05)

Αυτός ο ορισμός του προγράμματος δεν άρεσε σε πολλούς ΑΠΟΕΛίστες, κυρίως σε αυτούς που εργάζονται. Αρκετοί έχουν δημοσιοποιήσει το παράπονο τους με αναρτήσεις τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Πάντως ο γαλαζοκίτρινος κόσμος, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα, οδεύει προς ένα νέο μεγάλο ρεκόρ διάθεσης εισιτηρίων.

Μέχρι τώρα οι ΑΠΟΕΛίστες διαθέσανε πέραν των 110 χιλιάδων εισιτηρίων, ενώ έχουν απομείνει τέσσερα πολύ μεγάλα ντέρμπι στην έδρα τους που δίνουν προοπτική για ένα σπουδαίο ρεκόρ κοντά στις 160 χιλιάδες εισιτήρια σε μια σεζόν (μόνο για το Πρωτάθλημα).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση