ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Τι ειπώθηκε στη συνάντηση σωματείου και εταιρείας

Ανέλυσε το πλάνο του ο Πετρίδης ενώ δόθηκαν κάποια οικονομικά δεδομένα στους ιθύνοντες του σωματείου

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής η συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση της εταιρείας και του σωματείου ΑΠΟΕΛ.  Η εταιρεία εκπροσωπήθηκε στη συνάντηση από τον Πρόδρομο Πετρίδη και τους συνεργάτες του Νίκος Κουγιάλη, Γιώργο Σταμάτη και Χάρης Φωτίου.

Το σωματείο εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Κυριάκο Ζιβανάρη, τον αντιπρόεδρο Πάρη Σπανό και τον επόμενο πρόεδρο του σωματείου (η προεδρία θα αλλάζει κάθε 6 μήνες) Γιώργο Γεωργίου. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της εταιρείας ΑΠΟΕΛ στον Αρχάγγελο»και ήταν γενικά μέσα σε ένα καλό κλίμα.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του ανέλυσαν την άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ποδοσφαιρικό τμήμα, δίνοντας τη δική τους ερμηνεία για το λόγο που απέτυχε ο προγραμματισμός που έγινε το περασμένο καλοκαίρι.

Όσο αφορά το οικονομικό κομμάτι, ο Πρόδρομος Πετρίδης κατέθεσε κάποιες σκέψεις σχετικά με το πλάνο που έχει για να μπορέσει η εταιρεία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι εκπρόσωποι του σωματείου ΑΠΟΕΛ από τη πλευρά τους εξέφρασαν την ανησυχία και την αγωνία τους για την επόμενη μέρα, κυρίως όσο αφορά την οικονομική κατάσταση της εταιρείας.

Μάλιστα ζήτησαν αναλυτική ενημέρωση για τα έσοδα-έξοδα όπως και για τις οφειλές της εταιρείας. Δόθηκαν κάποια οικονομικά δεδομένα στους ιθύνοντες του σωματείου τα οποία ωστόσο δεν συζητήθηκαν καθώς πρόκειται για στοιχεία τα οποία πρέπει να αναλύσουν ειδικοί.

Επίσης, μπήκε αίτημα στο τραπέζι όπως εκπροσωπηθεί στο ΔΣ το σωματείο, έτσι ώστε να ενημερώνεται δια ζώσης για όλα όσα αφορούν στη λειτουργία της εταιρείας.

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να εκδοθεί και επίσημη κοινή ανακοίνωση για τη συνάντηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Γιώργος Παττίχης

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση