ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: «Θέλει να συνεργαστεί με τον Δώνη ο Ζαχίντ»

Θα εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια ο Παναθηναϊκός

Νέο ρεπορτάζ από την Ελλάδα κάνει εκ νέου αναφορά στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γκάγιας Ζαχίντ αναφέροντας αυτή την φορά ότι οι «πράσινοι» θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για την θετική κατάληξη του θέματος με τον Νορβηγό άσσο των πρωταθλητών μας.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ από το to10.gr

«Να έρθει στον Παναθηναϊκό και να συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Δώνη, επιθυμεί ο Γκαγιάς Ζαχίντ.

Οι «πράσινοι», βέβαια, έχουν κάνει την πρότασή τους, φέρονται να έχουν ανέβει στις 300.000 ευρώ, ώστε να καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του 25χρονου Νορβηγού μεσοεπιθετικού, που είναι στις 450.000 ευρώ και φυσικά ζητούν από τον ΑΠΟΕΛ να καλύψει τα υπόλοιπα για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός.

Να βελτιώσει την προσφορά του ο Παναθηναϊκός μοιάζει απίθανο, οπότε περιμένει είτε τον κυπριακό σύλλογο ν’ αποδεχθεί τους όρους είτε τον Ζαχίντ να πιέσει ακόμα περισσότερο και να βρει αυτός τη λύση. Ο ΑΠΟΕΛ, παράλληλα, σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ κάνει τις δικές του κινήσεις στη σκακιέρα και περιμένει να βρεθεί αγοραστής ή έστω μία ομάδα που θα καλύπτει το συμβόλαιό του.

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός, ανεξάρτητα τι διαρρέει, επιχειρεί να εξαντλήσει τα περιθώρια στη συγκεκριμένη υπόθεση, διότι ο παίκτης έχει την εκτίμηση του Δώνη. Ο 50χρονος τεχνικός τον εμπιστεύεται, γνωρίζει τι μπορεί να περιμένει κι ελπίζει να ξεκαθαρίσει το θέμα το συντομότερο. Στο «τριφύλλι», λοιπόν, επικρατεί αισιοδοξία για την υπόθεση και οι πιθανότητες για αίσιο τέλος είναι αρκετές.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, οφείλει να έχει plan b. Γι’ αυτό και κρατάει ζεστό προς το παρόν, τον Ροντέν. Ο 28χρονος Σουηδός θεωρητικά είναι πιο απλή περίπτωση, διότι έμεινε ελεύθερος από τη Κροτόνε. Απλώς κι αυτός ως ελεύθερος, σε καλή ηλικία και με γεμάτες σεζόν στην καριέρα του, θα ήθελε ένα καλό συμβόλαιο και δεν είναι απολύτως βέβαιο ότι μπορεί να το δώσει ο σύλλογος.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X