ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Θα τον ξεμπουκώσει και αυτόν!

Περί... Ντέβι

Εφραίμ Γεωργίου

Το ΑΠΟΕΛ κέρδισε σήμερα εύκολα την Δόξα με τρία τέρματα απ’ το πρώτο κιόλας ημίχρονο, κάνοντας ουσιαστικά εύκολη τη δουλειά του για ένα πολύτιμο τρίποντο. Απ’ το παιχνίδι βγήκαν αρκετά θετικά στοιχεία, όμως εκεί που θα επικεντρωθούμε είναι στον Τόμας Ντε Βινσέντι.

Ναι ο Αργεντινός απ’ την επιστροφή του και έπειτα ούτε καν το 20% των ικανοτήτων του δεν έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο. Κάποιες μικρές εκλάμψεις είχε όλες και όλες, και έτσι το κλίμα από πλευράς κόσμου έγινε πολύ βαρύ. Ας μην κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάχτυλο μας, στα προηγούμενα παιχνίδια λάθος του Ντε Βινσέντι ξεκινούσε η γιούχα.

Από εκεί και πέρα το γράψαμε ξανά, ο Κόρε τον πιστεύει και έβαλε ως προσωπικό στοίχημα να τον ξεμπουκώσει και αυτόν. Ένας καλός Ντέβι αλλάζει όλη την ομάδα και αυτό σε καμιά περίπτωση δεν είναι υπερβολή.

Όταν όμως πάνε τρία χρόνια να παίξεις μπάλα χρειάζεσαι χρόνο και υπομονή. Γι’ αυτό του δίνει σερί παιχνίδια ο Νορβηγός. Πρέπει να βρει τον εαυτό του ο Ντέβι και για να συμβεί αυτό χρειάζεται χρόνος.

Σήμερα ο Ντέβι ήταν θετικός, έβαλε και δυο γκολάκια. Δεν είναι μόνο αυτά φυσικά, μοίρασε παιχνίδι καλά και στις πλείστες φάσεις του ΑΠΟΕΛ είχε συμμετοχή ενώ όταν αποχώρησε πείρε και το χειροκρότημα του κόσμου, κάτι που για τον ίδιο μετρά.

Επιβάλλεται όμως η διάρκεια και δεν λέμε πως όλα έχουν φτιάξει τώρα. Αυτό που είδαμε σήμερα ήταν ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση και μόνο αυτό. Θα χρειαστούν και άλλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X