ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Θα πάρει τις ευκαιρίες του…

Ο Ομάρ Χάνι θα είναι μια απ' τις τρεις επιλογές για αριστερό εξτρέμ

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Στο φιλικό αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τον Ολυμπιακό, ο Ομάρ Χάνι, έδειξε πως είναι ένας ποδοσφαιριστής στον οποίο αξίζουν ευκαιρίες. Μπήκε ορεξάτος, σκόραρε ένα πανέμορφο τέρμα και έδωσε μια ασσίστ έτοιμο τέρμα στον Γιάκολις, παρά το γεγονός πως βρέθηκε κλεισμένος απ’ τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Και το ερώτημα είναι ποιο ρόλο θα έχει ο Χάνι στο φετινό ΑΠΟΕΛ.

Εκ των πραγμάτων αυτή τη στιγμή, ο Ομάρ Χάνι είναι η δεύτερη επιλογή για αριστερό εξτρέμ. Μπροστά του υπάρχει ο Γιώργος Εφραίμ, ο οποίος στο σήμερα λογίζεται ως ο βασικός. Ταυτόχρονα αναμένεται πως θα αποκτηθεί και άλλος ένας ποδοσφαιριστής εκεί και μάλιστα θα είναι πρωτοκλασάτη επιλογή. Θυμίζουμε πως έπαιξε το όνομα του Νανά Οπόκου Αμπομά, ο οποίος αν τελικά αποκτηθεί θα είναι νούμερο ένα.

Ως εκ τούτου ο Ομάρ Χάνι αναμένεται πως στη φετινή σεζόν θα είναι η τρίτη επιλογή για τα αριστερά. Δεν σημαίνει όμως πως δεν θα πάρει ευκαιρίες. Αντίθετα ο νεαρός Ιορδανός υπολογίζεται κανονικά και είναι στο χέρι του να δουλέψει σκληρά για να κερδίσει χρόνο συμμετοχής. Και η αλήθεια είναι πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης δίνει ευκαιρίες και αν δει κανείς την προηγούμενη θητεία του Εβρίτη τεχνικού στο ΑΠΟΕΛ θα το αντιληφθεί μιας και είχε δώσει χρόνο συμμετοχής σε πέντε ποδοσφαιριστές κάτω των 19 ετών.

Συνεπώς ο ρόλος του Χάνι τη φετινή σεζόν δεν θα έχει σχέση με την περσινή. Τα 11 λεπτά που είχε καταγράψει πέρυσι ήταν λίγα, και αναμένεται πως θα αυξηθεί κατά πολύ ο χρόνος αυτός. Βεβαίως στην τελική πολλά θα εξαρτηθούν και απ’ τον ίδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Τελικά… συνδυασμός

Τελικά… συνδυασμός

Έτοιμος ο Θεόδωρος Κυριακίδης για να ανακοινώσει το πλάνο και τους συνεργάτες του
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ
Χωρίς επενδυτή… δεν προχωρεί

Χωρίς επενδυτή… δεν προχωρεί

Το μέγεθος των οφειλών – χρέους αποτελεί «φόβητρο» για τον κάθε ενδιαφερόμενο συμπεριλαμβανομένου βέβαια και του Θεόδωρου ...
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ