ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Θα φανεί στη σημερινή

Κρίνεται για τρεις

Αρκετά σημαντική κρίνεται η σημερινή (21/2) προπόνηση του ΑΠΟΕΛ ως προς την ετοιμότητα δύο παικτών που βρίσκονται πολύ κοντά στην επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση, αλλά και αυτής του τελευταίου ονόματος που προστέθηκε στο γαλαζοκίτρινο ιατρικό δελτίο.

Ξεκινώντας αντιστρόφως, ο τραυματισμός του Νικόλα Ιωάννου και η υποχρεωτική αντικατάστασή του στα τελευταία στάδια του αγώνα με τη Βασιλεία τον καθιστά αυτή τη στιγμή αμφίβολο για το παιχνίδι με την Πάφο. Ο διεθνής αμυντικός αποχώρησε χωλαίνοντας από το ΓΣΠ μετά το τέλος της αναμέτρησης εξαιτίας ενός προβλήματος που φάνηκε να αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς.

Η επιστροφή του Σάβιτς προσφέρει στον Μαρίνο Ουζουνίδη μια εναλλακτική σε περίπτωση που ο Ιωάννου δεν είναι διαθέσιμος με την Πάφο, όμως στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αγωνία για την κατάστασή του ενόψει και της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας.

Απ' εκεί και πέρα, Εφραίμ και Σόουζα έδειχναν να βρίσκονται κοντά στην επιστροφή τους στη δράση το τελευταίο διάστημα και παρότι δεν ήταν στην αποστολή του ματς με τη Βασιλεία, ενδεχομένως να τεθούν ξανά στον πλάνο του Ουζουνίδη από την επόμενη κιόλας αναμέτρηση. Πιο ασφαλή συμπεράσματα, βεβαίως, θα μπορούν να εξαχθούν μετά τη σημερινή προπόνηση.

 

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X