ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Τελειώνει του Σιγκούρνταρσον

Θέμα ημερών η τρίτη προσθήκη των «γαλαζοκιτρίνων»…

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Όλα δείχνουν ότι έμειναν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή επικοινώνησε με την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ και ανάφερε ότι οι προσπάθειες για οικονομικό διακανονισμό, μεταξύ του παίκτη με την διοίκησης της Ροστόφ βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο.

Ο Ισλανδός επιθετικός αναμένεται στην Κύπρο μέχρι τα μέσα της βδομάδας, καθώς μπήκε το νερό στο αυλάκι μετά και τον οικονομικό διακανονισμό που κατέληξε ο παίκτης. Αυτή θα είναι η τρίτη προσθήκη των πρωταθλητών κατά την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου.

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ πρόκειται για παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά ο Κόρε. Ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό έκανε λόγο για «πρόβλημα στο σκοράρισμα». Ευελπιστεί ότι ο Μπιόρν Σιγκούρνταρσον θα είναι αυτός που θα λύσει το θέμα και θα δείξει τον δρόμο για την αντεπίθεση.

Πρόκειται για επιθετικό που έχει το εύκολο γκολ εντός περιοχής. Είναι δυνατός τόσο στο ψηλό παιχνίδι όσο και στο ένας εναντίον ενός.

Πάντως βάση των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων και των βαθμολογικών δεδομένων, ο ΑΠΟΕΛ θα κινηθεί και για τέταρτη μεταγραφή. Η θέση έγινε γνωστή και από επίσημα χείλη και πρόκειται για αριστερό οπισθοφύλακα.

Ποντάρουν πολλά λοιπόν στις προσθήκες Ιανουαρίου οι διοικούντες του ΑΠΟΕΛ, καθώς η ανάγκη για ανάκαμψη είναι επιβεβλημένη…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X