ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Τελειώνει…

Οι πιθανότητες να βάλει ο Σιγκούρντασον την «Γαλαζοκίτρινη» φανέλα είναι αρκετές

Το όνομα του Σιγκούρντασον βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας στα μεταγραφικά του ΑΠΟΕΛ. Ο Ισλανδός επιθετικός είναι η επιλογή του Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν και η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη έκανε ότι περνά απ’ το χέρι της για να τον φέρει στην Κύπρο.

Το σίριαλ λίγο πολύ γνωστό. Το ΑΠΟΕΛ ήρθε σε επαφές με τον Ισλανδό, τα βρήκαν σε όλα, όμως το θέμα σκάλωσε κάπου μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της Ροστόφ. Ο Σιγκούρντασον πάντως έδειξε πως ήθελε να λύσει το θέμα και να βρεθεί στην Κύπρο, έτσι με συνεχείς επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ έστειλε τις διαβεβαιώσεις που έπρεπε ώστε οι «Γαλαζοκίτρινοι» να περιμένουν.

Και με τις υπάρχουσες πληροφορίες το σενάριο που θέλει τον Ισλανδό να έρχεται στην Κύπρο μέχρι αύριο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Φυσικά καμιά μεταγραφή δεν ολοκληρώνεται πριν υπάρξουν οι υπογραφές άρα χρειάζεται ακόμη λίγη υπομονή.

Από εκεί και πέρα, το κεφάλαιο μεταγραφών δεν τελειώνει εδώ. Οι «Γαλαζοκίτρινοι» θα ψάξουν και την τέταρτη μεταγραφή ψάχνοντας όπως όλα δείχνουν ένα ακόμη ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να δώσει λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X