ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ταμαρίτιδα...

Τα δεδομένα ως έχουν σε ένα σίριαλ που ακόμη τρέχει...

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες 2 εβδομάδες με την υπόθεση Τάμαρι είναι χωρίς προηγούμενο. Δημοσιεύματα από Ελλάδα καθημερινά, αναρτήσεις του ποδοσφαιριστής, ο πατέρας κτλ κτλ. Όμως στην πραγματικότητα κάπου έχει ξεφύγει το όλο θέμα… Είναι αυτό που λέμε Ταμαρίτιδα. Εμείς με τη σειρά μας θα προσπαθήσουμε να βάλουμε σε μια σειρά τα γεγονότα και να μιλήσουμε με δεδομένα.

Αυτή τη στιγμή ο ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβόλαιο συνεργασίας με το ΑΠΟΕΛ για άλλο έναν χρόνο και η απάντηση του για επέκταση του συμβολαίου εκκρεμεί.

Ενδιαφέρον απ’ τον Ολυμπιακό Πειραιώς για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει, όμως πρόταση στο ΑΠΟΕΛ δεν… Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή η ομάδα του Πειραιά δεν θέλει να δώσει χρήματα για να πάρει τον ποδοσφαιριστή. Και ναι η ομάδα του Ολυμπιακού ήρθε σε επαφές με την πλευρά του παίκτη, όμως δεν ισχύουν όλα όσα γράφτηκαν στην Ελλάδα, κάποια από αυτά ξεπερνούν τα όρια της υπερβολής.

Για τον παίκτη δεν παίζει μόνος ο Ολυμπιακός. Αυτό είναι πέρα για πέρα σημαντικό και κρατήστε το. Και όταν λέμε δεν παίζει μόνος ασφαλώς και δεν αναφερόμαστε σε ομάδες που το όνομα του Τάμαρι του είναι στο μπλοκάκι τους αλλά μιλάμε για ομάδα που προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα, χωρίς όμως για την ώρα να κρατά το ΑΠΟΕΛ επίσημη πρόταση στα χέρια του.

Στην ερώτηση αν ο Τάμαρι θα καταλήξει στον Ολυμπιακό Πειραιώς η απάντηση αυτή την στιγμή δεν είναι ξεκάθαρη. Ίσως… όμως χωρίς φράγκα και μάλιστα που να ξεπερνούν την πρόταση της Αλμερίας προ μηνός, δεν φεύγει ο Τάμαρι και αυτό είναι ξεκάθαρο από πλευράς «Γαλαζοκιτρίνων». Στην ερώτηση αν θα καταλήξει επίσης σε άλλη ομάδα σύντομα και πάλι θα πούμε ίσως… όπως άλλωστε και στην ερώτηση για τον αν θα βρίσκεται στο ΑΠΟΕΛ με τη νέα σεζόν.

Και το σίριαλ Τάμαρι συνεχίζεται… σύντομα θα έχουμε τα επόμενα τα επεισόδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X