ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Τάμαρι – Ακιντόλα... ένα και το αυτό

Οι δυο περιπτώσεις έχουν άμεση σχέση

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Το κεφάλαιο Ακιντόλα φαίνεται πως δεν έχει κλείσει ακόμη για το ΑΠΟΕΛ, με την πρόταση προς την Μίτζιλαντ να υπάρχει στο τραπέζι. Δεν είναι το φαβορί οι «Γαλαζοκίτρινοι» μιας και υπάρχει πρόταση στα γραφεία των Δανών που είναι πιο ψηλή και δεν προέρχεται απ’ την Κύπρο. Αυτό όμως που διαφαίνεται είναι πως η περίπτωση Ακιντόλα σχετίζεται άμεσα με την υπόθεση Τάμαρι.

Ενδιαφέρον για τον Τάμαρι υπάρχει και τις τελευταίες μέρες μπήκε στο παιχνίδι και η Λέουβεν, αν και υπήρχε απόσταση στις δυο πλευρές και αυτό φάνηκε στις πρώτες συζητήσεις (χωρίς να πέσει πρόταση στο τραπέζι). Γενικότερα όμως πέραν των Βέλγων, το όνομα του Τάμαρι κυκλοφορεί στην «πιάτσα» και βρίσκεται στα μπλοκάκια διάφορων σκάουτερς και πολύ πιθανό ακόμη και σήμερα να έχουμε κάποιες εξελίξεις.

Αν τελικά έρθει ικανοποιητική πρόταση και ο Τάμαρι πωληθεί, τότε ο δρόμος για Ακιντόλα θα ανοίξει για τα καλά, σε αντίθετη περίπτωση είναι δύσκολο να δούμε τον Νιγηριανό με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ μιας και για και ήδη πρέπει να αποχωρήσει ένας ποδοσφαιριστής απ’ τον κατάλογο Α’ για να έρθει ο επιθετικός, ενώ στην ομάδα θα υπάρχουν τέσσερις ακραίοι Ατζίλι, Εντογκαλά, Τάμαρι και Εφραίμ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X