ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Τα σενάρια για τα άκρα

Το δίλημμα του Σα Πίντο

Έτοιμοι δηλώνουν άπαντες στο ΑΠΟΕΛ για το ντέρμπι με τον Άρη, όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη, οι τρεις βαθμοί και η επιστροφή στην κορυφή. Ο Σα Πίντο προετοιμάζει το πλάνο του, έχοντας ως δεδομένο πως δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί ο Τσεμπάκ.

Ο Μαροκινός δεν αντιμετωπίζει κάτι το ιδιαίτερο που θα τον κρατήσει εκτός για καιρό, ωστόσο η συμμετοχή του στο αυριανό ντέρμπι είναι αμφίβολη. Επί τούτου, ο Πορτογάλος τεχνικός έμεινε με τρεις ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν στα άκρα της άμυνας.

Ουσιαστικά στο πρώτο και πιο πιθανό σενάριο, ο Σούσιτς θα μετατοπιστεί στο δεξί άκρο (είναι η φυσική του θέση), και στα αριστερά θα αγωνιστεί ο Ζιέφτε Βιτάλ. Το ρίσκο σε αυτή την περίπτωση έγκειται στο γεγονός πως ο Βραζιλιάνος είναι ένα πολύ επιθετικό μπακ, που μπορεί να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, ωστόσο την ίδια ώρα αμυντικά έχει κάποια θέματα.

Δεύτερο σενάριο είναι ο Σούσιτς στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Σατσιάς στο δεξί. Και σε αυτή την περίπτωση το ρίσκο αφορά τον Σατσιά ο οποίος ναι μεν τα τελευταία παιχνίδια παίρνει χρόνο ως δεξί μπακ, ωστόσο είναι αντιληπτό πως δεν είναι στο επίπεδο των Τσεμπάκ ή Σούσιτς.

Γενικότερα τα άκρα της άμυνας είναι το μεγαλύτερο ερωτηματικό που θα κληθεί να απαντήσει ο Σα Πίντο ενόψει του αυριανού ντέρμπι. Ωστόσο όποιοι κι αν αγωνιστούν ο στόχος της νίκης δεν αλλάζει και για να έρθει αυτή θα χρειαστεί ομαδική προσπάθεια και συνολικά μια καλή εμφάνιση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση