ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Τα εκατομμύρια για Τάμαρι

Μια ανανέωση σημαίνει... εκατομμύρια

Εφραίμ Γεωργίου

Η περίπτωση Τάμαρι εδώ και μέρες βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο των «Γαλαζοκιτρίνων» και ξέρουν πως με σωστούς χειρισμούς μπορούν να προσθέσουν πολλά εκατομμύρια στο ταμείο.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του μπαίνει στο τελευταίο χρόνο του και γι’ αυτό η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ προσπαθεί να αποσπάσει την υπογραφή του για ανανέωση. Αλλιώς διαπραγματεύεσαι ένα ποδοσφαιριστή που το συμβόλαιο του τελειώνει σε ένα χρόνο και αλλιώς έναν που έχει ακόμη χρόνια.

Μάλιστα όπως σημειώσαμε πολλάκις ο Τάμαρι δεν είναι ένα όνομα απλός που αναγράφεται στα μπλοκάκια των σκάουτερς. Αντίθετα είναι μια απ’ τις περιπτώσεις που ενδιαφέρει και μάλιστα ζεστά. Και ήδη η διοίκηση των «Γαλαζοκιτρίνων» είχε στα χέρια της πρόταση για τον Ιορδανό. Το ποσό αυτής κοντά στα 4 εκατομμύρια (εκ των οποίο ένα ποσοστό θα πήγαινε στην Shabab Al-Ordon).

Έτσι είναι ξεκάθαρο πως αν το ΑΠΟΕΛ καταφέρει να δέσει τον Ιορδανό το ποσό που μπορεί να διεκδικήσει για μια πιθανή πώληση του είναι πολύ πιο ψηλό, ακόμη και αν το ποδόσφαιρο περνά μια μεγάλη κρίση.

Γι’ αυτό και η διοίκηση δίνει μεγάλη σημασία στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Τάμαρι, και όπως όλα δείχνουν οι δυο πλευρές δεν είναι μακριά και βρίσκονται σε ακτίνα συμφωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X