ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
34° Λευκωσία,
03 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

ΑΠΟΕΛ: Συμβουλευτική επιτροπή με Ιωαννίδη, Πανταζή και Κρις

Τα άτομα αυτά τα έχουν καθαρά συμβουλευτικό χαρακτήρα, κάνοντας εισηγήσεις και αναλύσεις

Μέσω ανακοίνωσης το ΑΠΟΕΛ γνωστοποιεί την δημιουργία συμβουλευτικής επιτροπής που θα έχει οικονομικό και νομικό χαρακτήρα.

Αναλυτικά:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την απόφαση της, για τη δημιουργία συμβουλευτικής επιτροπής, οικονομικού και νομικού χαρακτήρα.

Την επιτροπή θα απαρτίζουν στον οικονομικό τομέα οι Μιχαλάκης Ιωαννίδης και Γιάννος Πανταζής και στο νομικό τομέα, ο Chris Τριανταφυλλίδης.

Η συμβουλευτική επιτροπή έχει καθαρά συμβουλευτικό χαρακτήρα και πιο συγκεκριμένα, θα προχωρεί σε εισηγήσεις και αναλύσεις, σε σχέση με αναφορές και ενέργειες που θα άπτονται οικονομικών και νομικών θεμάτων της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ. Τα συμπεράσματα και οι εισηγήσεις της συμβουλευτικής επιτροπής, θα τίθενται ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ευχαριστούμε θερμά τους κυρίους Ιωαννίδη, Πανταζή και Τριανταφυλλίδη για την αποδοχή της πρότασης μας, να συμμετάσχουν στη συμβουλευτική επιτροπή. Οι γνώσεις και η εμπειρία τους, θα βοηθήσουν την όλη οργάνωση της ομάδας μας, στους συγκεκριμένους τομείς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση