ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: «Σχιζοφρένεια, τρέλα, πανικός»!

Οι «πορτοκαλί» επέστρεψαν μαζικά και δυναμικά και δίνουν με τα τραγούδια και την φωνή τους, πολύ μεγάλη ώθηση και ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στην ομάδα τους

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Ο τίτλος του κειμένου μας αποτελεί τον πρώτο στίχο ενός από τα δημοφιλέστερα τραγούδια των οπαδών του ΑΠΟΕΛ οι οποίοι δείχνουν έμπρακτα σε κάθε αγώνα, εντός και εκτός έδρας την πίστη και αφοσίωση τους στην ομάδα τους.

Αφορμή για αυτή την ιδιαίτερη αναφορά μας έδωσε το γεγονός της εξάντλησης των περίπου 800 επιπλέον εισιτηρίων για την Ανατολική κερκίδα, που έδωσε η Πάφος FC για το αυριανό (9/12, 19:00) ντέρμπι κορυφής και που οι ΑΠΟΕΛίστες εξάντλησαν σε μερικά λεπτά, από την ώρα που τέθηκαν προς ελεύθερη πώληση.

Όπως πολύ εύστοχα δήλωσε και ο εκπρόσωπος τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος, στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» του ραδιοσταθμού μας ΣΠΟΡ FM 95, «ακόμα και αν δίνονταν στον ΑΠΟΕΛ διπλάσιος αριθμός εισιτηρίων και πάλι θα «έφευγαν» σε λίγες ώρες, αφού η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη, πολλαπλάσια μεγαλύτερη της διαθεσιμότητας της κερκίδας των φιλοξενουμένων στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ εξάντλησαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες (!) ενώ εξαιρετική σε όγκο αλλά και παλμό είναι η παρουσία τους στο ΓΣΠ με αποκορύφωμα το πρόσφατο ντέρμπι των «αιωνίων» όπου περισσότεροι από 15,600 οπαδοί του Θρύλου πήραν θέση στις τρεις κερκίδες που τους αναλογούσαν.

Είναι αλήθεια ότι η πολύχρονη κυριαρχία του ΑΠΟΕΛ στο ποδόσφαιρο μας και οι μεγάλες Ευρωπαϊκές επιτυχίες του, δημιούργησαν πολλούς «οπαδούς της επιτυχίας» ενώ κάποιοι άλλοι ένιωσαν κάποιο κορεσμό. Από την περσινή όμως σεζόν, οι ΑΠΟΕΛίστες δείχνουν ξανά την αφοσίωση τους στην ομάδα και την πίστη τους στη δυναμική του.

Η επιστροφή των οργανωμένων οπαδών του στην φετινή σεζόν έδωσε στον ΑΠΟΕΛ ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στην προσπάθεια του να επιστρέψει στην κορυφή και να κατακτήσει ακόμα ένα τίτλο πρωταθλήματος.

Έχουμε επισημάνει μια μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Όταν ο ΑΠΟΕΛ ενημέρωνε για την διάθεση των εισιτηρίων σε αγώνες ντέρμπι στην έδρα του, η κερκίδα των οργανωμένων, γέμιζε τελευταία. Εδώ και καιρό συμβαίνει το αντίθετο. Πρώτα ανακοινώνεται, σε χρόνο ρεκόρ, εξάντληση των εισιτηρίων στη Νότια κερκίδα και αργότερα στις «οικογενειακές κερκίδες».

Οι «πορτοκαλί» επέστρεψαν μαζικά και δυναμικά και δίνουν με τα τραγούδια και την φωνή τους, πολύ μεγάλη ώθηση στην ομάδα τους στην προσπάθεια για υλοποίηση του κύριου στόχου, την κατάκτηση του τίτλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση