ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Σχεδόν…απίθανο

Η δύσκολη περίπτωση του Βούγιαντιν Σάβιτς

Σάββας Λαζανιάς

Ο ΑΠΟΕΛ έδωσε άδεια στους Πραξιτέλη Βούρο και Βούγιαντιν Σάβιτς μέχρι τις 15 Ιουλίου για να βρουν ομάδα όμως σε περίπτωση που δεν προκύψει κάτι τότε θα ενσωματωθούν με την ομάδα μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η ομάδα της Λευκωσίας αξιώνει οικονομικό αντάλλαγμα για την παραχώρηση του Βούρου (σε αντίθεση με τον Σάβιτς), ωστόσο, ακόμα και με αυτή την παράμετρο, ο Ελλαδίτης έχει περισσότερες πιθανότητες να βρει ομάδα από τον Σέρβο.

Η περίπτωση του Σάβιτς είναι πολύ πιο δύσκολη για το λόγο ότι ο παίκτης δεσμεύεται με ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο, με τις ετήσιες απολαβές του να είναι πάρα πολύ ψηλές. Είναι πιθανό να προκύψουν ενδιαφερόμενες ομάδες για τον Σέρβο ο οποίος έχει «κτίσει» ένα καλό όνομα στην πατρίδα του.

Ωστόσο, αυτό που μοιάζει σχεδόν απίθανο είναι να βρεθεί μια ομάδα η οποία θα του προσφέρει ανάλογο συμβόλαιο με αυτό που διατηρεί στον ΑΠΟΕΛ, εκτός κι αν εμφανιστεί μια ομάδα από άλλη ήπειρο (πχ Ασία) σαν «από μηχανής θεός».

Το πιο ρεαλιστικό σενάριο για την περίπτωση του 29χρονου αμυντικού είναι να βρεθεί μια ομάδα η οποία θα του καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου που διατηρεί με τον ΑΠΟΕΛ, με τους «γαλαζοκίτρινους» να καλύπτουν τη διαφορά.

Το ιδανικό για τον ΑΠΟΕΛ είναι να απαλλαχτεί πλήρως από το συμβόλαιο του Σέρβου όμως αν αυτό δεν καταστεί εφικτό τότε οι «γαλαζοκίτρινοι» θα συμβιβαστούν με μια μέση λύση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Σάββας Λαζανιάς

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Τρίλιζα…

ΑΠΟΕΛ: Τρίλιζα…

Οι τρεις μεταγραφές που πέφτει το βάρος των προσπαθειών του Μαρίνου Ουζουνίδη
Εφραίμ Γεωργίου
 |  ΑΠΟΕΛ
ΑΠΟΕΛ: Φεύγουν προτάσεις

ΑΠΟΕΛ: Φεύγουν προτάσεις

Η διοίκηση αναμένει τις τελικές αποφάσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη - Ποια τα δεδομένα με το μεταγραφικό σχεδιασμό των ...
24sports team
 |  ΑΠΟΕΛ
X