ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Στο τραπέζι… του τεχνικού διευθυντή

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανιχνεύουν την αγορά μήπως και βρεθεί το κατάλληλο άτομο

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Έχει ξανά γίνει και ο τελευταίος που στελέχωσε μια τέτοια θέση έφυγε κακήν κακώς. Λίγοι θα θυμούνται για την προσφορά του τον Τέτι αλλά όπως και να έχει είναι ο τελευταίος που διετέλεσε τεχνικός διευθυντής στην ποδοσφαιρική εταιρεία.

Μια θέση η οποία έκτοτε είναι κενή και σε συνδυασμό με την αποχώρηση των Χατζηλούκα και Αριστοκλέους, δημιουργεί ένα τεράστιο κενό ως προς το ποιος θα παίρνει αποφάσεις για την στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ως προς τον Ιανουάριο έχουν να λένε ότι την ευθύνη θα έχει ο Μικ Μακάρθι, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος σε μια κατάσταση ομολογουμένως ρευστή.

Όπως και να έχει το σενάριο να επαναφέρουν το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή είναι πέρα για πέρα υπαρκτό και εξετάζεται με κάθε σοβαρότητα.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι έχουν ήδη βγει στο παζάρι για να βολιδοσκοπήσουν την κατάσταση αλλά και τ’ άτομα που θα μπορούσαν ν’ αναλάβουν ένα τέτοιο βαρύ φορτίο. Ανάλογα με το τι θα συναντήσουν, θα πράξουν.

Η πιθανότητα πάντως να επανέλθει το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή είναι πλέον στο τραπέζι και απομένει να δούμε τις τελικές αποφάσεις που θα παρθούν από τον Πρόδρομο Πετρίδη και τους συνεργάτες του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Κουλούρια..

Κουλούρια..

Σ' ένα παιγνίδι μη ποιοτικό ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση πήραν ισοπαλία που μοιάζει με αυτό που λέμε… μήτε κρύο μήτε ζέστη
24sports team
 |  ΑΠΟΕΛ