ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Στο παιχνίδι για οικονομική ενίσχυση ο κόσμος

Η διοίκηση Πετρίδη επεξεργάζεται πλάνο με το οποίο οι οπαδοί θα βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα

Η συζήτηση στο φετινό ΑΠΟΕΛ περιστρέφεται γύρο από αρκετούς άξονες με κυριότερο όλων το οικονομικό. Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχει μπροστά της η διοίκηση και με κάθε ευκαιρία το δηλώνει ακόμη κι ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια ώστε να βρεθούν οι απαραίτητοι πόροι που θα επιτρέψουν την ομαλή λειτουργία της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν είναι εύκολο, ούτε απλό, καθώς ολοένα και στερεύουν οι πηγές, ενώ οι ανάγκες αυξάνονται συνεχώς. Επί αυτού στον Αρχάγγελο επεξεργάζονται αρκετές ιδέες προκειμένου να μπει κι ο κόσμος στο παιχνίδι, συνεισφέροντας οικονομικά. Ο στόχος είναι κάθε μήνα να εισρέει ένα ποσό στα ταμεία το οποίο θα προέρχεται απ’ τους οπαδούς και το οποίο θα βοηθά στις άμεσες υποχρεώσεις.

Στο επόμενο διάστημα αναμένεται η διοίκηση να καταλήξει στον τρόπο που θα υλοποιήσει το πλάνο αυτό και να προβεί σε ανακοινώσεις, ζητώντας ουσιαστικά απ’ τον κόσμο στήριξη. Ασφαλώς αυτό είναι ένα βραχυπρόθεσμο πλάνο το οποίο θα δώσει μια οικονομική ανάσα, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίο μακροπρόθεσμα η ομάδα βγει απ’ το δύσβατο μονοπάτι που οδεύει τα τελευταία χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση