ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Στο ακουστικό για απαντήσεις

Εξελίξεις-ανακοινώσεις μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή

Στα βαθιά του προγραμματισμού έχουν μπει στον ΑΠΟΕΛ ενόψει της νέας-απαιτητικής αγωνιστικής περιόδου, η οποία θα βρει την ομάδα να αγωνίζεται σε διπλό ταμπλό.

Ο πρώτος χρονολογικά στόχος των πρωταθλητών είναι η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα ή του Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία θα φέρει στην ομάδα μια μεγάλη οικονομική «ανάσα». Οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξουν να κλείσουν έγκαιρα τις μεταγραφικές προτεραιότητες που έχουν τεθεί, έτσι ώστε να μπορέσει ο Νταβίντ Γκαγιέγο να δουλέψει όσο πιο καλά γίνεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στο εξωτερικό.

Μεταγραφικές εξελίξεις-ανακοινώσεις μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή στους πρωταθλητές, καθώς έχουν ήδη σταλεί προτάσεις συνεργασίας σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν αξιολογηθεί θετικά. Ψηλά στη λίστα βρίσκονται αρκετοί παίκτες με καταγωγή από τη Λατινική Αμερική. Οι «γαλαζοκίτρινοι» περιμένουν στο ακουστικό για τις απαντήσεις αξιολογώντας παράλληλα κι άλλες περιπτώσεις.

Θυμίζουμε ότι οι μεταγραφικές προτεραιότητες που έχουν τεθεί είναι η απόκτηση δυο επιθετικών, αριστερού μπακ, κεντρικού αμυντικού, μέσου box-to-box και δημιουργικού μέσου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση