ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Στην τελική ευθεία του Ζαχίντ, ο Εφραίμ και τα άλλα

Αποκαλυπτικός ο Πρόδρομος Πετρίδης

Κάθε επαφή με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομο Πετρίδη βγάζει ειδήσεις και το γεύμα προς τους δημοσιογράφους δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Το κεφάλαιο που απασχολεί περισσότερο την επικαιρότητα, σε ό,τι αφορά στο σχεδιασμό, είναι του Γκάγιας Ζαχίντ που όπως είπε ο πρόεδρος είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό.

Ακόμα και εντός της ημέρας(22/7) μπορεί να προκύψουν οριστικές εξελίξεις, αφού το μόνο θέμα συζήτησης είναι αυτό της ρήτρας αγοράς των δικαιωμάτων του.

Σε ό,τι αφορά στα θέματα του Εφραίμ και του Άλεφ, ουσιαστικά προσπάθησε να εξηγήσει πως ο κόσμος φουσκώνει καταστάσεις χωρίς να γνωρίζει τα πάντα που γίνονται στις προπονήσεις και σε μια ομάδα. Η συζήτηση για τον Εφραίμ έχει φουντώσει ξανά μετά την απόφαση Πάολο Τραμετσάνι να τον αφήσει εκτός λίστας, ενώ για τον Άλεφ έγινε αρκετή κουβέντα για το γεγονός πως δεν έπαιξε πολύ στα φιλικά προετοιμασίας.

Για το περιβόητο «σχέδιο Β» στο οικονομικό, αποκάλυψε πως παίκτης του ΑΠΟΕΛ θα είναι στο μικροσκόπιο ξένου συλλόγου στο ματς με την Σουτιέσκα και όπως έγινε πέρσι με την περίπτωση Σάλαι, η πώληση ενός παίκτη μπορεί να αποφέρει σημαντικά έσοδα στα ταμεία.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο της κάρτας φιλάθλου, για το οποίο εξέφρασε τον προβληματισμό του για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα στο ποδόσφαιρό μας. Είναι γνωστή η θέση του ΑΠΟΕΛ πως έπρεπε η κάρτα να καταργηθεί καθώς δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό ενώ στερεί από αρκετό κόσμο την παρουσία του στο γήπεδο. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και το μέτρο ισχύει κανονικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Σημειώνεται πως η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, με επικεφαλής τον Πρόδρομο Πετρίδη, θα επισκεφθεί το Μοναστήρι του Αγίου Βασιλείου για προσκύνημα. 

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X