ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Στην λίστα της ΑΕΚ και ο Βούρος

Εκτός από τον Νικόλα Ιωάννου, ο Ίλια Ίβιτς βλέπει και τον Ελλαδίτη αμυντικό

Είναι φανερό ότι ο Ίλια Ίβιτς κοιτάζει την Κυπριακή αγορά για την ενίσχυση της ΑΕΚ. Χθες σας αποκαλύψαμε ότι παρακολουθεί τον Νικόλα Ιωάννου, που κάνει την καλύτερη χρονιά στην καριέρα. 

Στην Ελλάδα σήμερα γράφτηκε και το όνομα του Πραξιτέλη Βούρου, ότι εξετάζεται από τον Σέρβο. Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται το όνομα του Βούρου σε μεταγραφικά σενάρια. 

Το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα to10.gr

Η ΑΕΚ μετά και τον παραγκωνισμό για τις επόμενες εβδομάδες του Όγκνιεν Βράνιες θα κινηθεί δεδομένα για την απόκτηση ενός αμυντικού στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ίλια Ίβιτς βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Ένωσης και ρίχνει ματιές και στην κυπριακή αγορά και πιο συγκεκριμένα στον ΑΠΟΕΛ.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει σκανάρει την αγορά και φαίνεται να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Πραξιτέλη Βούρου, ο οποίος είναι ο παίκτης που δεν αποκλείεται να αποκτήσει η ΑΕΚ.

Ο Έλληνας αμυντικός αγωνίζεται στην κυπριακή ομάδα από το καλοκαίρι του 2017, οπότε κι αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, την ομάδα που τον ανέδειξε από τις ακαδημίες του.

Η περίπτωση του Έλληνα αμυντικού δεν είναι εύκολη, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι, ως το 2022 με την κυπριακή ομάδα, στην οποία είναι βασικός έχοντας 7 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X