ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Στην Κύπρο για κατ' ιδίαν συζητήσεις ο Νούνο

Μέσα στο επόμενο εικοσιτετράωρο αναμένεται και η τελική απόφαση

Φαίνεται ότι το θέμα Νούνο Μοράις δεν έχει κλείσει για τον ΑΠΟΕΛ. Το μέλλον του αρχηγού των «γαλαζοκιτρίνων» είναι στον αέρα εδώ και αρκετό καιρό αλλά αναμένεται από αύριο, με την άφιξη του, να κορυφωθούν οι συζητήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι στο μίνι αυτό σίριαλ.

Τα δεδομένα είναι πάνω κάτω γνωστά με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να αξιώνει διαφορετικά δεδομένα από αυτά του ΑΠΟΕΛ. Ενώ αξίζει να σημειωθεί και η νέα πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας με τους πρωταθλητές να προτείνουν στον Μοράις την παραμονή του στην ομάδα αλλά ως βοηθός προπονητής.

Δείτε ακόμη: Τρία σενάρια

Οι «γαλαζοκίτρινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση με τους ποδοσφαιριστές κα το επιτελείο που θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας από τις 24/06 μέχρι και τις 12/07.

Διαβάστε ακόμη: Αλλαγή πορείας με Νούνο;

Δεν μπορούσε να γίνει παράληψη και για το θέμα του Νούνο Μοράις αφού το ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε πως ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται αύριο στο νησί μας για κατ' ιδίαν συζητήσεις. Όπως λέει η λογική το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός του επόμενου εικοσιτετραώρου αφού η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Αυστρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Στάθης… αφυπηρετεί

Ο Στάθης… αφυπηρετεί

Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να πέσουν «οι τίτλοι τέλους» για τον Στάθη Αλωνεύτη
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ
X