ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Στην ακίδα το all-time ρεκόρ της Ομόνοιας!

Σχεδόν δεδομένο ότι θα καταρρίψουν το δικό τους ρεκόρ οι «γαλαζοκίτρινοι»

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Πρωταθλητές της κερκίδας χωρίς αντίπαλο είναι στη φετινή σεζόν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ βάσει των εισιτηρίων που έχουν διατεθεί μέχρι τώρα. Η ομάδα της Λευκωσίας έχει με διαφορά τη μεγαλύτερη προσέλευση στους εντός έδρας αγώνες από όλες τις ομάδες, ενώ ιδιαίτερά μαζική είναι και η παρουσία των οπαδών της στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει ξεπεράσει ήδη το φράγμα των 110 χιλιάδων εισιτηρίων στους εντός έδρας αγώνες. Είναι σχεδόν δεδομένο ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» θα καταρρίψουν το δικό τους ρεκόρ της σεζόν 2010-11, όταν οι είχαν διαθέσει 141,268 εισιτήρια στα εντός έδρας ματς στο ΓΣΠ.

Δύσκολο εγχείρημα αλλά όχι ανέφικτο

Υπό προϋποθέσεις ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να απειλήσει ακόμη και το all time ρεκόρ της Ομόνοιας στο ΓΣΠ. Τη σεζόν 2009-10 οι «πράσινοι» είχαν διαθέσει 162.061 εισιτήρια. Για να καταφέρει να πετύχει κάτι τέτοιο ο ΑΠΟΕΛ, αποτελεί προϋπόθεση το να βρίσκεται στη μάχη του τίτλου μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Ουσιαστικά, οι «γαλαζοκίτρινοι» χρειάζονται μέσο όρο 13000 εισιτήρια το παιχνίδι, στους εναπομείναντες τέσσερις εντός έδρας αγώνες.

Θυμίζουμε ότι την 10η αγωνιστική ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει τον Άρη. Αν διεκδικεί πρωτάθλημα, τότε στο ΓΣΠ θα βρεθούν πολύ περισσότεροι από 13000 οπαδοί, «καλύπτοντας» ενδεχομένως και κάποιο ή κάποια προηγούμενα εντός έδρας ματς που ίσως δεν πιάσουν τον μέσο όρο των 13 χιλιάδων. 

Είναι δύσκολο εγχείρημα αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ανέφικτο, με δεδομένη τη δυναμική που έχουν αποκτήσει τη φετινή σεζόν οι ΑΠΟΕΛίστες.

ΥΣ: Στον αριθμό προσέλευσης ενός εντός έδρας παιχνιδιού μιας ομάδας μετρούν και τα εισιτήρια των φιλοξενουμένων 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση