ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: «Σπίτι» αντάξιο της ιστορίας του

Κοντά στις 19,500 (15,000 – 4,500) η συνολική χωρητικότητα του νέου γηπέδου

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Την περασμένη Κυριακή (3/3) ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Χάρης Φωτίου, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Goal N’ Roll» της Cytavision, σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στους Πανίκο Θεοδοσίου και Πανίκο Κωνσταντίνου. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για το θέμα με το ιδιόκτητο γήπεδο και τον επενδυτή Ντίνο Ιορδάνους.

Ο κ. Φωτίου είπε ότι ετοιμάζεται το κείμενο της συμφωνίας και αναμένεται από τις ΗΠΑ ο επενδυτής. Στις επόμενες μέρες θα γνωστοποιηθεί η ημερομηνία (τέλη Μαρτίου), για την συνέντευξη Τύπου στην οποία θα δοθούν όλες οι λεπτομέρειες.

Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Χάρης Φωτίου, απαντώντας σε ερώτηση του συνάδελφου μας Πανίκου Κωνσταντίνου, για την χωρητικότητα του γηπέδου που το ΑΠΟΕΛ θα κτίσει στην περιοχή της Κοκκινοτριμιθιάς, είπε κάτι πολύ σημαντικό που όμως δεν του δόθηκε αρχικά η ανάλογη σημασία.

Συγκεκριμένα είπε ότι η χωρητικότητα του νέου γηπέδου θα είναι στις 15 χιλιάδες καθίσματα ωστόσο θα υπάρξει πρόνοια για πτυσσόμενα καθίσματα για ακόμα 4 χιλιάδες με 4.500 καθίσματα.

Δηλαδή τους πολύ σημαντικούς αγώνες του Θρύλου, αλλά και τις συναυλίες και τις άλλες εκδηλώσεις που θα φιλοξενεί το «Σπίτι των Πορτοκαλί», θα μπορούν να παρακολουθούν περισσότεροι από 19 χιλιάδες!

Η δήλωση – απάντηση του κ. Φωτίου επί τούτου:

«Η χωρητικότητα του θα είναι στις 15 χιλιάδες όμως χωρίς να σταματήσει η λειτουργία του και η διεξαγωγή αγώνων σε αυτό, θα μπορούν να προστεθούν 4 με 4.5 χιλιάδες ακόμα καθίσματα».

Οι ΑΠΟΕΛίστες περιμένουν με ανυπομονησία την συνέντευξη τύπου, στο τέλος του Μαρτίου αφού οι μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει κάνουν λόγο για ένα γήπεδο πολύ εντυπωσιακό, που θα προσφέρει άνεση στους θεατές και ταυτόχρονα θα είναι η πιο «καυτή» έδρα στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση