ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Σωφρόνης, Σαρφό και για του χρόνου

Δήλωση του Πρόδρομου Πετρίδη

Στη διάσκεψη τύπου του ΑΠΟΕΛ, ο πρόεδρος της εταιρείας, Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε τόσο για το μέλλον του Σωφρόνη Αυγουστή όσο και για το μέλλον το Κίνγκσλεϊ Σαρφό.

Όπως ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των «γαλαζοκιτρίνων» ο Σωφρόνης θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν, μιας και απομένουν μικρές λεπτομέρειες για την ανανέωση της συνεργασίας, ενώ την ίδια ώρα ανέφερε ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με τον εκπρόσωπο του Σαρφό για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά:

Για το μέλλον του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο: «Ο κ. Αυγουστή ξέρει την απόφασή μας. Προσβλέπουμε σε μια καινούργια συνεργασία για την επόμενη χρονιά. Είναι θέμα λεπτομερειών, 5-10 λεπτά και θα οριστικοποιηθεί η συνεργασία».

Για τα δεδομένα με Σαρφό: «Υπάρχει γραπτή συμφωνία του Ολυμπιακού με τον μάνατζέρ του για συγκεκριμένο ποσό, που μπορεί να μείνει ελεύθερος. Είναι θέμα του αντιπροσώπου του να τον καθοδηγήσει. Δεν σας κρύβω ότι στις προφορικές μου συμφωνίες τις τηρώ. Πολύ πρόσφατα είχα προφορική συμφωνία με τον εκπρόσωπό του για την επόμενη χρονιά. Αν την τηρήσουν, ο Σαρφό θα είναι στον ΑΠΟΕΛ του χρόνου».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση