ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Σκάνε μισό εκ. οι Άγγλοι

Συμβόλαιο διαρκείας και μπόνους περιλαμβάνει η συμφωνία με τους Άγγλους

24sports team

info@24sports.com.cy

Λίαν συντόμως αναμένεται να ολοκληρωθεί το σήριαλ μεταγραφής του Νικόλα Ιωάννου στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Νότιγχαμ. Συζητήσεις επί συζητήσεων, διαπραγματεύσεις επί των διαπραγματεύσεων, η επιθυμία πάντως του παίκτη ν’ αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού και δη της Αγγλίας έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να ολοκληρωθεί το ντιλ και άπαντες να περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση.

Η θέληση του Κύπριου εκ των αρχηγών του ΑΠΟΕΛ να συνεχίσει εκτός την καριέρα του είναι τέτοια που οι πληροφορίες τον φέρουν να έχει χαρίσει ένα ποσό της τάξης των 100 χιλιάδων στον ΑΠΟΕΛ, που αναλογούσαν στην συμφωνία που είχε με τους γαλαζοκίτρινους. Οι του ΑΠΟΕΛ από τη μεριά τους, σεβάστηκαν τα θέλω του παίκτη και τελικώς συναίνεσαν, αφού κατανοούν επίσης ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον παίκτη αλλά και για την εταιρεία να έχει ένα οικονομικό όφελος σε μια εποχή που μόνο εύκολη δεν είναι οικονομικά για τον καθένα.

Ως προς το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, πληροφορίες που μας ήρθαν από Πειραιά μεριά (είναι γνωστή η άμεση σχέση που έχει ο Μαρινάκης με την Νότιγχαμ) αναφέρουν ότι η προσφορά των Άγγλων έφτασε το μισό εκατομμύριο ενώ οι απολαβές του παίκτη ετησίως θα πλησιάζουν τις 300 χιλιάδες ευρώ.

Το συμβόλαιο του αναμένεται να έχει διάρκεια πέραν των δύο ετών και ανάμεσα στ’ άλλα περιλαμβάνει διαφόρων ειδών μπόνους που σχετίζονται με την πορεία της ομάδας αλλά και του ιδίου.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X