ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Σε ρυθμούς... Ευρώπης

Άλλο ένα ραντεβού με την ιστορία είναι προ των πυλών για τους «Γαλαζοκίτρινους»

Εφραίμ Γεωργίου

Και απ’ τη κρίση που πήγε να ξεσπάσει ξαφνικά το ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται για την Ευρώπη και το μεγάλο παιχνίδι με την Βασιλεία για τους «32» του Europa League. Ένα ιστορικό παιχνίδι που δεν παίρνει τη κατάλληλη προβολή όπως γενικότερα και η πολύ πετυχημένη πορεία του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη τη φετινή χρονιά.

Ο στόχος των «Γαλαζοκίτρινων» δεν μπορεί να είναι άλλος απ’ το αποτέλεσμα που θα αφήνει ανοικτή την υπόθεση πρόκριση και θα δίνει μάλιστα το προβάδισμα. Δυσκολίες σαφώς και υπάρχουν, δεν παίζεις μια τυχαία ομάδα αλλά την Βασιλεία. Μια εξίσου πετυχημένη Ευρωπαϊκή ομάδα όσο το ΑΠΟΕΛ. Κι όμως οι «Γαλαζοκίτρινοι» νιώθουν άνετα να αγωνίζονται στην Ευρώπη, και ξέρουν τόσο τις δυσκολίες όσο και τις απαιτήσεις τέτοιων αγώνων. Τα όσα πέτυχαν στο Ευρωπαϊκό στερέωμα μάλλον θα χρειαζόμασταν βιβλίο να τα γράψουμε.

Από εκεί και πέρα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι υπάρχουν ερωτηματικά. Απ’ τους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής Αλωνεύτης, Εφραίμ, Σόουζα, Σιγκούρταρσον και Μιχαήλοβιτς είναι αμφίβολοι και η συμμετοχή τους έστω στην αποστολή θα ξεκαθαρίσει στις τελευταίες προπονήσεις.

Με την ψυχολογία λοιπόν στο ζενίθ η σκέψη όλων στο «Γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο επικεντρώνεται στο παιχνίδι της Πέμπτης. Εκεί που για ακόμη μια φορά έχει ραντεβού με την ιστορία. Και σε τέτοια ραντεβού το ΑΠΟΕΛ είναι συνήθως συνεπής…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X