ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Σε πρώτο πλάνο του προπονητή

Η short-list και το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και στον ΑΠΟΕΛ έχουν ξεκινήσει τις διεργασίες τους για τον προγραμματισμό ενόψει της επόμενης σεζόν.

Η επερχόμενη Γενική Συνέλευση της εταιρείας αναμένεται να επικυρώσει την παραμονή της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη. Μάλιστα, ο ισχυρός άντρας του ΑΠΟΕΛ έχει ξεκινήσει ήδη τον αγωνιστικό και οικονομικό σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το θέμα του προπονητή, το οποίο αποτελεί αυτή τη στιγμή τη μέγιστη προτεραιότητα. Έχει ήδη καταρτιστεί μια short-list με υποψηφίους μέσα από την οποία θα επιλεχθεί ο διάδοχος του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Μετά την πρόσληψη του νέου προπονητή οι «γαλαζοκίτρινοι» θα φουλάρουν τις μηχανές τους για τη διαμόρφωση του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πέρα από τις προσθήκες που θα γίνουν, το νέο αφεντικό του ΑΠΟΕΛ θα κληθεί να αποφασίσει ποιους ποδοσφαιριστές θα κρατήσει στην ομάδα από αυτούς που ήταν στο φετινό ρόστερ, ανεξάρτητα με το αν διατηρούν ή όχι συμβόλαιο.

Ο νέος προπονητής θα αξιολογήσει επίσης και όλους τους δανεικούς που θα επιστρέψουν στον Αρχάγγελο, οι οποίοι είναι αρκετοί. Κάποιοι από αυτούς (πχ Γαβριήλ, Πολυκάρπου) αναμένεται να συμμετάσχουν στην καλοκαιρινή προετοιμασία, παίρνοντας την ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν να έχουν θέση στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ τη νέα σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Μόλις 400…

Μόλις 400…

Απογοητευτική η προπώληση των εισιτηρίων για το αυριανό ματς με την Πάφο
 |  HOT SPOT