ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Προχωρούν σε… τομές

Οι επερχόμενες αλλαγές δεν θα αφορούν μόνο στην τεχνική ηγεσία.

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@24sports.com.cy

Η παρατεταμένη κακή και προβληματική αγωνιστική παρουσία του ΑΠΟΕΛ, οδηγούν την διοίκηση της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο», σε πολύ σημαντικές αποφάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα γίνουν ριζικές αλλαγές και τομές με στόχο να βρει η ομάδα το συντομότερο την (χαμένη) ταυτότητα της και ν’ αλλάξει το πολύ βαρύ, άσχημο κλίμα στο προπονητικό κέντρο.

Ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης αναμένεται να συναντηθεί εντός της ημέρας με τον Τόμας Ντολ. Η συνάντηση αυτή πιθανότατα θα φέρει σημαντικές εξελίξεις και αλλαγές που δεν θα αφορούν μόνο στην τεχνική ηγεσία! Μαθαίνουμε ότι η διοίκηση της Εταιρείας, εδώ και καιρό, όχι μόνο δεν εμπιστεύεται τον Γερμανό τεχνικό αλλά δεν βλέπει πλέον καμιά προοπτική στην συνεργασία τους.

Έχασε την πλειοψηφία των παικτών 

Ο ξένος προπονητής «χρεώνεται» με την μη αξιοποίηση του ρόστερ που παρέλαβε από τον προκάτοχο του. Ο κ. Ντολ πιστεύει και το δήλωσε πως το δυναμικό που έχει στην διάθεση του δεν είναι ικανοποιητικό για να μπορέσει η ομάδα να παίξει όπως ο ίδιος θέλει. Η παραδοχή αυτή δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στις σχέσεις του προπονητή με την πλειοψηφία των παικτών του.

Μια παράμετρος που προβληματίζει την διοίκηση Πετρίδη είναι η μεγάλη αποζημίωση που θα πρέπει να πάρει ο Γερμανός τεχνικός ο οποίος έχει διετές, πολύ ψηλό συμβόλαιο. Υπενθυμίζουμε ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» πληρώνουν ακόμα «γερή» αποζημίωση στον Πάολο Τραμετσάνι!

Ένα άλλο στοιχείο που κάνει τους διοικούντες διπλά επιφυλακτικούς και προσεχτικούς για την επόμενη κίνηση τους είναι και η προϊστορία τους με τις πολλές και συχνές αλλαγές προπονητών κάτι που δημιουργεί αστάθεια και ανασφάλεια.

Η θέση του Χατζηλούκα 

Όσον αφορά την περίπτωση του Λούκα Χατζηλούκα, ο οποίος εδώ και κάποιες εβδομάδες άρχισε να δουλεύει ως σκάουτερ, μαθαίνουμε ότι ο Κύπριος τεχνικός δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία, αλλά να δουλέψει ως συνεργάτης, βοηθός του προπονητή.

Προσθήκες με... ταχύτητα

Σε μια άλλη παράμετρο, είναι σίγουρο ότι στην μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου, θα γίνου (4) προσθήκες που θα αφορούν σε παίκτες με ταχύτητα και εκρηκτικότητα. Θα αποκτηθεί παίκτης «φουλ μπακ» για το αριστερό άκρο, ένας ανασταλτικός μέσος με πιο γρήγορα αντανακλαστικά, ένας επιτελικός μέσος με οργανωτικές ικανότητες και ένας επιθετικός με διαφορά χαρακτηριστικά από τους Πάβλοβιτς και Χαλένιους. Δύσκολα θα συνεχίσουν οι Ζοαοζίνιο, Γκέντζογλου και Μπέζιακ.

Θα επανέλθουμε εντός της ημέρας με νέα αναλυτικά ρεπορτάζ.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Σκάβοντας το αυλάκι

ΑΠΟΕΛ: Σκάβοντας το αυλάκι

Στην αλλαγή της νοοτροπίας και στην επαναφορά του αγωνιστικού πνεύματος εστιάζει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ