ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Προπονητής που να ξέρει καλά την ομάδα

Ακούστηκαν τα ονόματα του Μαρίνου Σατσιά, του Νούνο Μοράις και του Ντούσαν Κέρκεζ

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΠΟΕΛ στη νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσουν την τελευταία εβδομάδα (Πέμπτη 27) Ιουλίου με τον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Confrerence League. Ως εκ τούτου οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι υποχρεωμένοι να αρχίσουν την προετοιμασία τους το αργότερο σε τρεις εβδομάδες από σήμερα.

Μέχρι τότε θα πρέπει να γίνουν πολλά όσον αφορά στον προγραμματισμό της ομάδας. Προκειμένου να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερος προγραμματισμός, είναι αναγκαίο να βρεθεί πρώτα ο νέος προπονητής που θα διαδεχτεί τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Οι διοικούντες την Εταιρεία «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο», άρχισαν ήδη τις ενέργειες για την επιλογή του κατάλληλου προπονητή. Βασική προϋπόθεση που θα πρέπει ο νέος τεχνικός ηγέτης να πληροί, είναι η εξεύρεση προπονητή που να γνωρίζει πολύ καλά τον ΑΠΟΕΛ αλλά και τη νέα τάξη πραγμάτων στο ποδόσφαιρο μας.

Άρχισε να δημιουργείται μια λίστα με ονόματα υποψηφίων τεχνικών. Από τα πρώτα ονόματα που ακούσαμε είναι και αυτά του Μαρίνου Σατσιά, του Νούνο Μοράις και του Ντούσαν Κέρκεζ.

Η κάθε περίπτωση αξιολογείται για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της και πολύ σύντομα αναμένεται να επιλεχθεί η καλύτερη δυνατή λύση για το πηδάλιο του «καραβιού» ΑΠΟΕΛ που μπήκε ξανά σε «φουρτουνιαμένη θάλασσα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση