ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Pre Season Show «The Journey» (vid)

Έρχεται στα κανάλια της Cablenet

H Cablenet και ο ΑΠΟΕΛ φέρνουν κοντά σας μια ξεχωριστή εκπομπή, αφιερωμένη στο ταξίδι της προετοιμασίας των πρωταθλητών στο Zlatibor της Σερβίας, αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια CablenetSports.

Το αθλητικό Τμήμα της Cablenet θα βρίσκεται μαζί με την αποστολή των "γαλαζοκιτρίνων" από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις 11 Ιουλίου η εκπομπή ΑΠΟΕΛ Pre Season Show “The Journey”, και θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν στο Zlatibor.

14 μέρες, 14 εκπομπές των 45 λεπτών. 630 ανεπανάληπτα λεπτά. Αποκλειστικές συνεντεύξεις με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές, καθώς επίσης και με τους αφανείς ήρωες του «Αρχαγγέλου» όπως μασέρ, φροντιστές, διατροφολόγους, αναλυτές κλπ.

Challenges και Quiz ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι θα μας χαρίσουν στιγμές χαλαρού ανταγωνισμού καθώς και ειδική ενότητα με βίντεο των στιγμών της ημέρας.

Όλα αυτά αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια CablenetSports.

Στο πλευρό των «γαλαζοκιτρίνων θα βρεθούν δύο γκρουπ της αθλητικής ομάδας της Cablenet. Από τις 27/6 μέχρι τις 4/7 θα είναι στο Zlatibor οι Άρης Κυριάκου-Αντρέας Σταύρου, ενώ από τις 3/7 μέχρι τις 10/7 το παρών τους θα δώσουν οι Γιώργος Λεωνίδου και Κώστας Αθανασίου.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχεται κάτι ξεχωριστό!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση