ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Πορεία διαμαρτυρίας κατά της διοίκησης Πετρίδη

Δημιουργία κινήματος στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

24sports team

info@24sports.com.cy

Οπαδοί του ΑΠΟΕΛ για τους οποίους εδώ και καιρό, η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη στην Εταιρεία μοιάζει σαν «κόκκινο πανί», δημιούργησαν πριν από λίγους μήνες σελίδα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και στο Facebook συγκεκριμένα, η οποία φέρει το όνομα «Κίνημα για κάθαρση στον ΑΠΟΕΛ» (δες ΕΔΩ).

Μάλιστα, για την ερχόμενη Παρασκευή 14 Μαΐου στις 19:00, προγραμμάτισαν συνάντηση κόσμου έξω από το γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμειας και στις 19:30 θα γίνει μαζική αναχώρηση με ειρηνική πορεία έως το προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ στον Αρχάγγελο για να σταλεί το μήνυμα για διοικητική αλλαγή και αναδόμηση. 

«Ξυπνούμε και διεκδικούμε τη σωτηρία της ομάδας μας. Φέρτε τους φίλους σας, την οικογένειά σας, σημαίες, πανό, αλλά και κασκόλ. Πάμε να δώσουμε το μήνυμα ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. ΑΠΟΕΛ είναι ο κόσμος του. #MakisOut», το μήνυμα για την ειρηνική πορεία.

Ρίχοντας μία ματιά στη σελίδα, υπάρχει στις πληροφορίες η εξής εξήγηση για τη δημιουργία του εν λόγω κινήματος: «Έφτασε η μεγάλη ώρα. Έφτασε η στιγμή που πρέπει επιτέλους να δράσουμε. Πρόδρομε είναι πλέον ξεκάθαρο έχεις μία επιλογή μόνο. Έξω από το ΑΠΟΕΛ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση