ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Περιμένουν Τέτι για Γκέντσογολου

Τελείωσε ο Μπέζιακ και η προσοχή στρέφεται στον Ελλαδίτη

Η ανακοίνωση για λύση της συνεργασίας με τον Ρομάν Μπέζιακ ήρθε και έτσι ακόμη μια εκκρεμότητα στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ έχει ολοκληρωθεί. Αυτό που μένει είναι τώρα, τουλάχιστον με τα υφιστάμενα δεδομένα είναι η περίπτωση Σάββα Γκέντσογλου.

Ο Ελλαδίτης διατηρεί συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι και το καλοκαίρι της φετινής περιόδου όμως βρίσκεται εκτός πλάνων και ήδη έχει διαγραφεί απ’ τον κατάλογο του πρωταθλήματος.

Έτσι πλέον ο Ντομένικο Τέτι είναι αυτός που πρέπει να διαπραγματευτεί με συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα ώστε να βρει τη χρυσή τομή με τον Σάββα Γκέντσογλου και να απαλλαγεί το ΑΠΟΕΛ απ’ το συμβόλαιο του Ελλαδίτη (το οποίο είναι αρκετά υψηλό). Κάτι που έπραξε και με τους άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν αποχωρήσει. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δυο πλευρές και στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν συναντήσεις επί του θέματος.

Είναι ένα ακόμη σημαντικό κεφάλαιο το οποίο και πρέπει να τελειώσει με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για το ΑΠΟΕΛ. Πάντως το γεγονός πως ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή από την Ανόρθωση, αλλά και το γεγονός πως έχει ένα καλό όνομα και στην Ελληνική αγορά, ίσως παίξει το ρόλο του στις διαπραγματεύσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X